Ensiaskel
parempaan juomaveteen

Kaivoveden tutkiminen on ensimmäinen askel parempaan juomaveteen niin kotona kuin mökilläkin. Vesianalyysin tulosten perusteella Aqua Nova räätälöi juuri sinun käyttämällesi vedelle sopivimman puhdistusratkaisun. Kaivovesitutkimus ei vaadi ammattilaisen käyntiä luonasi, vaan voit tehdä sen helposti itse käyttämällä Aqua Vesianalyysia.

Tilaamalla Aqua Vesianalyysin toimitamme sinulle näytteenotto-ohjeet, näytelähetelomakkeen ja analyysipullon postipakettina. Tehtyäsi analyysin vie näytepullo liitteineen postiin. Asiakas maksaa postimaksun. Noin kahden viikon kuluessa saat analyysitulokset kotiisi yhdessä suodatintarjouksen kanssa. Saat vesianalyysipaketin käyttöösi ilmaiseksi eli maksat analyysin vasta, kun tulokset on toimitettu sinulle.

Kaivoveden tutkii ulkopuolinen puolueeton vesilaboratorio. Veden laatua verrataan voimassa oleviin suosituksiin ja saat selkeän selostuksen vedessä mahdollisesti olevista epäpuhtauksista sekä tarjouksen niiden poistamiseen sopivasta suodatinlaitteistosta. Suodatinlaitteisto määritellään aina vesianalyysin tulosten mukaan, joten voit olla varma sen soveltuvuudesta juuri sinun käyttämäsi veden puhdistamiseen.

Vesianalyysi on ainoa tapa selvittää veden laatu. Koska jokainen kaivovesi on erilainen, ei oikeaa vedensuodatinta mahdollisten ongelmien poistamiseen voida valita ja mitoittaa oikein ilman voimassa olevia tutkimustuloksia.

Mitä vedestä analysoidaan?

Aqua vesianalyysillä voidaan tutkia vedestä seuraavat asiat:

Peruspaketti (veden yleiset ominaisuudet): 79€

- rauta
- mangaani
- humus
- pH
- fluoridi
- kloridit (suola)
- kovuus (kalkkipitoisuus)
- alkaliteetti
- ulkonäkö
- lausunto

Lisäpaketti 1: 30 €

- nitraatti
- nitriitti

Lisäpaketti 2: 39€

- arseeni

Lisäpaketti 3: 35€

- Koliformiset bakteerit
- e.coli

Voit valita tutkittavaksi yhden tai useampia paketteja (voit valita tutkittavaksi myös pelkän lisäpaketin, esim e.coli). Tutkittavat paketit valitset rastittamalla ne analyysipullon mukana toimitettavalle näytelähetteelle. Itse näytteenottopakkaus on aina samanlainen riippumatta siitä montako pakettia valitset tutkittavaksi.

Huomaathan, että vesinäytettä ei tule toimittaa meille Aqua Novaan, vaan lähettää laboratorioon, jonka yhteystiedot ovat vesianalyysipakkauksen ohjeistuksessa.

Tilaa
vesianalyysi kotiisi

Allaolevalla lomakkeella saat tilattua vesianalyysin kätevästi kotiisi. Muista lisätä toimitusosoite -kenttään osoite, johon vesianalyysipaketti lähetetään ja mahdollinen viesti (esimerkiksi jos haluat tilata useampia vesianalyysipakkauksia).

Saatuasi analyysin täytä näytepullo vedellä, täytä mukana tullut lomake ja postita näyte viimeistään seuraavana päivänä. Emme suosittele näytteen postittamista perjantaina, jotta näyte ei ole postissa viikonlopun yli.

Vesianalyysin tilaus