Kemikaaliton
desinfiointi

Täysin kemikaalitonta, taloudellista ja tehokasta UV-desinfiointia käytetään veden hygieenisen laadun varmistamiseksi. Sen teho perustuu UV-valon mikrobeja inaktivoivaan vaikutukseen. UV-desinfiointi tehoaa myös klooria kestäviin bakteereihin ja taudinaiheuttajiin.

Kemikaalittomuuden ansioista yliannostusriskiä ei ole eikä UV-desinfiointi aiheuta tunnettuja vaarallisia sivutuotteita. Desinfioinnin tehokkuus on veden pH-arvosta ja lämpötilasta riippumatonta eikä se myöskään vaikuta veden sisältämien mineraalien koostumukseen.

Aqua Nova toimittaa UV-laitteita kaiken kokoisiin virtausmääriin, aina kotitalouskäytöstä suuriin vesilaitoksiin ja vedenpuhdistamoihin asti. Laitteet räätälöidään täysin asiakaan tarpeiden mukaan.

Meiltä saat myös UV-laitteiden lamput ja kvartsiputket.

UV-laitevalikoimamme

Best UV -laitteet

Best UV -laitteista on pitkät ja hyvät kokemukset sekä pienten että suurten virtaamien kohteista.

• laitteet ovat helppoja huoltaa
• sisäinen tai ulkoinen UV-sensori
• manuaalinen/automaattinen pesuri
• räätälöidyt liitännät (laippa, kierre)
• materiaali AISI 316, tukeva rakenne
• asennus vaaka- tai pystytasoon
• neljä eri ohjauskeskusvaihtoehtoa

Alfaline on laajan virtauskapasiteetin UV-laite, joka soveltuu useisiin erilaisiin käyttökohteisiin, kuten jäteveden käsittelyyn, teollisuuden vedenkäsittelyyn, vesilaitoksiin, puutarhoihin ja uimaloihin.

Betaline on laajan virtauskapasiteetin UV-laite ja soveltuu esimerkiksi jäteveden käsittelyyn, teollisuuden vedenkäsittelyyn, kiertovesilaitteistoihin ja kasvihuoneisiin.

Gammaline on perustason UV-laite ja soveltuu käyttökohteisiin, joissa tarvitaan pieniä määriä UV-desinfioitua vettä, kuten kotitalouksiin, pieniin vesilaitoksiin ja teollisiin sovelluksiin.

Kappaline on ison virtausmäärän UV-laite, jossa on matalapainelamppu. Laite soveltuu muun muassa panimoihin, laivoihin, jäteveden käsittelyyn sekä elintarviketuotantoon.

Tilauksesta saatavilla myös muita UV-laitemalleja käyttökohteen vaatimusten mukaan.

Esite Best UV-laitteet

Viqua Sterilight Mini-UV

Sterilight UV-laitteet soveltuvat yksityiskäyttöön sekä kotitalouksissa että kesämökeillä sekä myös pienen virtaaman teollisuuskohteisiin. Laitteiden reaktorikammio on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja ne toimivat normaalilla 220V verkkovirralla.

Verkkokaupastamme saat UV-lamppuja ja kvartsiputkia lukuisiin Sterilight-malleihin.

Esite Sterilight Mini-UV

Ota yhteyttä!

Vedenkäsittelyn ammattilaisemme neuvovat sinua mielellään juuri oikean UV-laitteen hankinnassa. Ota meihin yhteyttä allaolevalla lomakkeella tai soita 020 741 2010.

Tehdään käyttövedestäsi yhdessä parempaa!

Yhteydenotto