Jatkuva
veden tuotto

Veden pehmentäminen tarkoittaa kalkin (kalsium ja magnesium) poistoa vedestä. Perinteinen yhden pehmentimen järjestelmä keskeyttää pehmennetyn veden saannin suodatinmassan suolaelvytyksen ajaksi.

Aqua Kaksoispehmennin on ihanteellinen ratkaisu silloin, kun pehmennetyn veden tuottaminen ei saa keskeytyä. Tyypillisiä käyttökohteita ovat esimerkiksi kattilalaitokset, pesulat ja muut teolliset kohteet.

Meiltä saat myös suuriin virtausmääriin soveltuvat perinteiset pehmentimet sekä isot hiekkasuodattimet esimerkiksi merivesilaitteistoissa käytettävien käänteisosmoosilaitteiden esisuodatukseen.

 

Aqua Kaksoispehmennin

Pehmennetyn veden kulutuksen vaihdellessa elvytys on edullisinta suorittaa kulutetun vesimäärän mukaan ajastuksen sijaan. Aqua Kaksoispehmentimen elvytystä ohjataan impulssivesimittarilla, joka antaa tiedon käytetyn veden määrästä ohjainyksikölle. Kun ennalta-asetettu raja-arvo täyttyy, elvytys käynnistyy. Poistoteho on verrannollinen massan määrään sekä veden kalkkipitoisuuteen. Siksi oikean laitekoon valinta on tärkeää. Massan elvytys tapahtuu natriumkloridilla (suolalla).

Suodatinsäiliöiden rinnankytkentäputkistot on valmistettu PVC-muovista. Suodatinsäiliöt valmistetaan vahvistetusta lasikuidusta ja suolasäiliöt polyeteenistä. Meiltä saat myös elvytykseen tarvittavan suolan.

Aqua Kaksoispehmentimien koot löydät esitteestämme: Esite Aqua Kaksoispehmennin

Ota yhteyttä!

Vedenkäsittelyn ammattilaisemme neuvovat sinua mielellään juuri oikean laitteen hankinnassa. Ota meihin yhteyttä allaolevalla lomakkeella tai soita 020 741 2010.

Tehdään käyttövedestäsi yhdessä parempaa!

Yhteydenotto