Tuotannon
tarpeisiin tehty

Teollisuus ja tuotantokäyttö asettavat tuloveden laadulle aivan erityisiä vaatimuksia. Vesijohtovesi ei ole useinkaan näihin tarkoituksiin riittävän puhdasta. Aqua teollisuussuodattimilla ja niistä muodostetuilla laitekokonaisuuksilla pystytään tuottamaan laatuvaatimukset täyttävää vettä jokaisen kohteen vaatimusten mukaan. Laitteistot sopivat myös kunnallisten vesilaitosten käyttöön.

Aqua Nova Oy toimittaa räätälöityjä vedenkäsittelyratkaisuja teollisuuteen. Valmistamme muun muassa hiekkasuodattimia, ioninvaihtimia sekä käänteisosmoosilaitteita. Myös teolliseen esisuodatukseen käytettävät suodatinpesät ja suodatinpatruunat kuuluvat valikoimaamme. Kaikki vedenkäsittelylaitteet ja laitekokonaisuudet räätälöidään aina asennuskohteen ja asiakkaan vaatimusten mukaan.

Teollisuussuodattimien lippulaiva on kehittyneellä ohjauskeskuksella varustettujen kotimaisten Aqua-RO -käänteisosmoosilaiteiden tuoteperhe. Nämä myös merivesikäyttöön soveltuvat laitteet kokoonpannaan Turussa korkealaatuisista komponenteista. Laitteet saadaan toimitettua tilaajalle nopealla aikataululla ja tuki- ja huoltopalvelumme ovat jatkuvasti laitteen omistajan käytettävissä. Kotimaisena valmistajana hoidamme myös varaosatoimitukset nopeasti. Olemme toimittaneet kymmeniä käänteisosmoosilaitteita muun muassa Puolustusvoimille, merivartiostolle, luotsiasemille, puutarhoille ja lukuisille teollisuuden aloille.

Vedenkäsittelytuotteet teollisuudelle

Käänteisosmoosilaitteet Lue lisää » UV-laitteet Lue lisää » Pehmentimet ja kaksoispehmentimet Lue lisää »

Siirrettävä merivesilaitos

Siirrettävää merivesilaitosta voidaan hyödyntää esimerkiksi tilanteissa, joissa kunnallinen veden tuotto keskeytyy tai suodatetun veden tarve tietyssä kohteessa ei ole jatkuvaa, jolloin kiinteää laitosta ei kannata rakentaa. Kontit sisältävät täydellisen laitteiston meriveden käsittelyyn.

Esisuodatinyksiköt, käänteisosmoosilaite, UV-laite, neutralointisuodatin ja muut tarpeen mukaan asennettavat laitteet muodostavat yhdessä saumattoman kokonaisuuden, joka tuottaa kaikki laatuvaatimukset täyttävää ja jopa ne ylittävää juoma- tai tuotantovettä varastosäiliöön. Laitteet räätälöidään täysin asiakkaan tarpeiden ja toivotun tuottomäärän mukaan.

Ota yhteyttä!

Voit ottaa meihin yhteyttä allaolevalla lomakkeella, sähköpostitse aquanova@aquanova.fi tai puhelimitse 020 741 2010.

Kerro minkälainen veden laatuongelma meidän tulisi ratkaista ja millaiseen kohteeseen laitteisto asennetaan. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä!

Yhteydenotto