Neutraloi
käyttövetesi

Suomen pohjavedet ovat luonnostaan happamia ja happamuuspitoisuus on noussut vuosien aikana. Tämä näkyy kotitalouksien vedessä matalana pH-arvona. Matala pH-arvo syövyttää kupariputkistoja ja vettä käyttäviä kodinkoneita kuten pesu- ja astianpesukonetta. Pidemmällä aikavälillä nämä syöpymät voivat aiheuttaa vesivahinkoja putkien pettäessä sekä kodinkoneiden rikkoutumisia. Ongelmaan auttaa veden neutralointi eli veden happamuuden poisto.

Mikäli kupariputkisto on alkanut syöpymään matalan pH-arvon seurauksena, liukenee veteen kuparia. Tämän voi havaita vesikalusteiden ja jopa vaaleiden hiuksien värjäytymisestä vihreäksi tai sinivihreäksi. Mikäli värjäytymistä esiintyy, veden pH-arvo saadaan korjattua Aqua Neutralointisuodattimella.

Neutralointisuodatin

Mikäli epäilet, että talousvetesi pH-arvo on matala, kannattaa ensimmäiseksi tehdä Aqua Vesianalyysi. Mikäli testin tulos osoittaa veden pH-arvon olevan suositellun rajan ulkopuolella, ongelma saadaan korjattua neutralointisuodattimella.

Aqua  Neutralointisuodattimen koko räätälöidään juuri sinun tarpeidesi mukaan. Tyypillisen kokoisten suodattimien teho on 15 - 25 litraa minuutissa. Suodatin on aina varustettu automaattihuuhtelulla, joka varmistaa sen, ettei suodatusmassa kovetu käyttökelvottomaksi laitteen sisällä.

Aqua Neutralointisuodatin on lähes huoltovapaa vaatien ainoastaan suodatinmassan lisäämistä muutaman kerran vuodessa.  Suodatin on varustettu kätevällä täyttöaukolla, joka helpottaa kalkkikivimassan lisäämistä.

Aqua Neutralointisuodattimien mitat löydät esitteestämme:
Esite Neutralointisuodatin

Ota yhteyttä!

Vedenkäsittelyn ammattilaisemme neuvovat sinua mielellään neutralointisuodattimen hankinnassa. Ota meihin yhteyttä allaolevalla lomakkeella tai soita 020 741 2010.

Tehdään käyttövedestäsi yhdessä parempaa!

Yhteydenotto