Vesi
Jokaisen huulilla

Vedenkäsittely on synonyymi puhtaudelle. Vesi on elämän ehto ja tärkein jokapäiväinen elintarvikkeemme. Koska Suomessa on maailman paras juomavesi, unohdamme helposti ettei puhdas vesi ole itsestäänselvyys. Porakaivovettä käyttävissä talouksissa tai kesämökeillä vedessä saattaa esiintyä runsaastikin erilaisia epäpuhtauksia, jotka minimissään aiheuttavat lähinnä esteettistä haittaa, mutta pahimmillaan ovat jopa terveydelle haitallisia. Teollisuuden tai tuotannon tarpeisiin normaali vesijohtovesi ei puolestaan ole useinkaan tarpeeksi puhdasta. Näissä tapauksissa juomaveden käsittely suodattamalla on ratkaisu ongelmaan.

Vedenkäsittely voidaan tehdä kemikaalivapaasti, joka on tärkeää etenkin juoma- ja ruokaveden osalta. Vedenkäsittelylaitteet perustuvat erilaisiin suodatustekniikoihin, kuten suodatusmassoihin ja käänteisosmoosiin. Aqua Novan itse valmistamilla kaivovesisuodattimilla ja teollisuussuodattimilla, kuten käänteisosmoosilaitteella, vedestä saadaan poistettua kaikki epäpuhtaudet.

Tehtävänämme on auttaa asiakkaitamme saamaan parempaa porakaivovettä kotitalouskäyttöön tai kehittämään puhdasta vettä vaativaa tuotantoaan. Vedenkäsittelyn ammattilaisemme ratkaisevat ongelman aina parhaalla mahdollisella tavalla; laitteet räätälöidään aina kohteen vaatimusten mukaan, kustannustehokkuutta unohtamatta.

Vedenkäsittelyn tuotteet

Vesianalyysi Lue lisää » Kaivovesisuodattimet Lue lisää » Teollisuussuodattimet Lue lisää »

Tutustu joustavaan rahoitukseen »

Löysitkö etsimäsi?

Ota yhteyttä vedenkäsittelyn asiantuntijoihimme! Löydämme varmasti juuri sinulle oikean ratkaisun. Olipa kyseessä sitten pieni saaristomökki tai suuri tuotantolaitos, sekä kaivovesisuodattimet että teollisuussuodattimet räätälöidään aina tapauskohtaisesti. Täten voit varmistua, että vedenkäsittelylaitteet toimivat halutulla tavalla ja tuottavat halutunlaisen lopputuloksen.

Yhteydenotto