Katteiden
kuningas

Sisätilojen mukavuus, mutta ulkoilman vapaus. Uiminen sääolosuhteista riippumatta. Korkealaatuinen Trend -uima-allaskate muuttaa ulkona olevan uima-altaasi allashuoneeksi, jossa sade tai räntäkään eivät haittaa altaasta nauttimista eivätkä syksyn lehdet tai muut roskat päädy altaaseen. Kiskoilla liikkuvan katteen voi siirtää myös kokonaan pois altaan päältä.

Uima-allaskate mahdollistaa uimakauden pidentämisen sen molemmista päistä huomattavasti ja lapsi- sekä lemmikkiperheet arvostavat myös katteen tuomaa turvallisuutta.

Tee altaastasi ainutlaatuinen.

Suojaa ja turvaa

Materiaalit

Trend -uima-allaskatteiden materiaali on Elox-pinnoitettu 10 mm polykarbonaatti kaksipuolisella UV-suojauksella. Kestävien tukikaarien paksuus on 60 x 40 mm. Katteiden etu- ja takaseinä ovat irroitettavissa.

Ovet ja liikuteltavuus

Trend -uima-allaskatteesta on saatavilla sekä etu- että sivuovellisia malleja. Etuovellisen mallin ovi on kynnyksetön ja lukittava, sivuovellisissa malleissa lukittava liukuovi on sijoitettu katteen ensimmäiseen osioon. Katteen modulit liikkuvat kaksipuolisilla kiskoilla, jotka on varustettu kävelyn kestävällä suojalla.

Suojaus ja lämpö

Uima-allaskate suojaa altaan täydellisesti roskilta. Tavanomainen allaspeite tulee puhdistaa roskista ennen sen kelaamista, jotta roskia ei joudu altaaseen. Lisäksi joissakin peitetyypeissä peitteen ja altaan reunan väliin jää rako, josta roskat mahtuvat kulkeutumaan veteen. Katteen kanssa vastaavia ongelmia ei ole. 

Kate estää erittäin tehokkaasti lämmön karkaamista. Auringon tuottama lämpö säilyy katteen alla hyvin ja siten myös lämmittää allasvettä. Kun allas on lisäksi varustettu ilmalämpöpumpulla, voi uimakautta pidentää sen molemmista päistä huomattavasti. Kate on pakkasenkestävä, joten sitä ei tarvitse siirtää suojaan talven ajaksi. Allas on siten helppo ottaa käyttöön keväällä, sillä sinne ei ole päässyt kulkeutumaan roskia talven aikana.

Turvallisuus

Katettu uima-allas on erittäin turvallinen. Oven ollessa lukittuna perheen pienimmät eivät vahingossakaan pääse altaaseen ilman asianmukaista valvontaa eivätkä myöskään lemmikit pääse hyppäämään veteen.

Koot

Trend -uima-allaskatteita on saatavana useassa eri koossa. Sisämitat vaihtelevat 3,20 m x 4,60 m ja 5,14 m x 10,66 m välillä ja korkeus 1,03 m - 1,64 m välillä mallista riippuen. Katteet soveltuvat kaiken mallisille altaille sisämittojen puitteissa.

Mallivaihtoehdot ja tarkat koot löydät ESITTEESTÄMME.

Tutustu joustavaan rahoitukseen »

Ota yhteyttä!

Voit ottaa meihin yhteyttä allaolevalla lomakkeella. Kerro altaasi mitat ja sen muoto, niin asiantuntijamme ottaa yhteyttä!

Mikäli sinulla on kysymyksiä, voit toki myös soittaa meille - kerromme mielellämme lisää Trend -uima-allaskatteista!

Yhteydenotto