Lyömätön
hinta-laatusuhde

Uima-altaan lämmittäminen on Suomen olosuhteissa suurin yksittäinen tekijä altaan käyttömukavuuden kannalta etenkin ulkouima-altaissa. Viileät yöt sekä kevään ja syksyn usein viileät päivät aiheuttavat kuitenkin lämmön karkaamisen uima-altaasta. Lämmön karkaamista voi estää laadukkaalla, hyvät lämpöeristysominaisuudet omaavalla peitteellä. Kelluva Isola uima-allaspeite auttaa säästämään huomattavasti lämmityskustannuksissa ja antaa siten erinomaisen vastineen rahalle. Peite ehkäisee myös veden haihtumista ja siten vähentää sisäallastilojen kosteutta.

Peitteen edut eivät rajoitu vain energian säästämiseen, vaan hyvin suojattu allas on myös helpompi pitää puhtaana ja uimakautta voi pidentää sen molemmista päistä. Manuaalisella kelauslaitteella on helppo rullata peite altaan päälle ja pois.

Isola uima-allaspeite soveltuu erinomaisesti myös altaille, jotka ovat muodoltaan tavanomaisesta poikkeavia.

Vihreä valinta

Isola uima-allaspeite on myös vihreä valinta. Mitä enemmän lämmön haihtumista saadaan estettyä, sitä vähemmän pitää käyttää energiaa uima-altaan lämmittämiseen. Luonnon lisäksi kiittää myös talous - optimaalisissa olosuhteissa energiakustannuksissa saatetaan säästää jopa 70%. Myös allaskemikaalien käyttöä pystytään vähentämään altaan ollessa suojattuna. Levän muodostuminen suojattuun altaaseen on huomattavasti vähäisempää, kuin avonaisena olevaan altaaseen. Altaan siivous helpottuu, kun ympäristöstä kertyvät irtoroskat päätyvät altaan sijasta peitteen päälle.

Sisäuima-altaissa ongelmana ei ole altaan likaantuminen ulkoisten tekijöiden johdosta, vaan allastilan kosteus haihtuvan veden vuoksi. Isola uima-allaspeitteellä haihtumista saadaan ehkäistyä tehokkaasti, jolloin ympäröivät rakenteet säilyvät kuivempina. Toki lämpöhukan minimointi pätee myös sisäaltaisiin.

Isola uima-allaspeite on valmistettu laadukkaista materiaaleista ja on siten pitkäikäinen. Peite myös kelautuu pienempään tilaan kuin lamellipeite. Keveytensä ansiosta peitteen kelaaminen on helppoa ja keveys mahdollistaa myös kelauslaitteen kiinnittämisen seinään, jos lattia-asennus ei ole mahdollinen.

Peite on muotoiltavissa myös monimutkaisia kulmia sisältäviin altaisiin. Maksimikoko peitteelle on 12,5 x 50 metriä. Peitteen pinta on sileä ja siten puhdistaminen on helppoa ilman voimakkaita kemikaaleja.

Isola uima-allaspeite on tarkoitettu vain altaan suojaamiseen eikä toimi turvapeitteenä. Se ei siis kestä lapsen tai isokokoisen lemmikin painoa.

 

Kolmen
kerroksen peite

Isola uima-allaspeite koostuu kolmesta eri kerroksesta. Päällimmäinen kerros on valmistettu pehmenninvapaasta polyteenista, joka on UV-suojattu ja mikrobeja vastustava. Keskimmäinen kerros huolehtii lämpöeristyksestä ja veden pintaa koskettava alin kerros estää veden imeytymisen lämpöeristyskerrokseen. Lämpötila-alue on -30 °C - +80 °C. Peite kestää kaikkia altaan hoidossa käytettäviä uima-allaskemikaaleja.

Peitettä on saatavana vaaleansinisenä, valkoisena ja harmaana. Peite soveltuu myös porealtaisiin.

Isola uima-allaspeitteen värit

Tutustu joustavaan rahoitukseen »

Ota yhteyttä!

Mikäli olet etsimässä hinta-laatusuhteeltaan erinomaista ratkaisua altaasi suojaamiseksi, olet löytänyt oikean tuotteen. Voit ottaa meihin yhteyttä allaolevalla lomakkeella. Kerro altaasi mitat ja sen muoto ja asiantuntijamme ottaa yhteyttä!

Mikäli sinulla on lisäkysymyksiä, voit toki myös soittaa meille.

Yhteydenotto