Covrex®
Laadun
uusi määritelmä

Upea uima-allas ansaitsee arvoisensa suojan. Covrex® Classic uima-altaan lamellipeite on parasta, mitä voit altaasi suojaksi hankkia. Peitteen erinomainen lämmöneristys, säänkestävyys ja turvallisuus ovat omaa luokkaansa. Lisäksi peite voidaan muotoilla täysin esimerkiksi puolipyöreisiin uima-altaisiin sopivaksi.

Lamellien sileä pinta ja innovatiivinen kiinnitystapa tekevät peitteen puhdistuksesta helppoa ja markkinoiden pienin kokoonrullautumismitta antaa sinulle enemmän tilaa uimisesta nauttimiseen. Peitteille myönnetään viiden vuoden takuu, joka kattaa jopa rakeiden ja pakkasen aiheuttamat vauriot.

Aqua Nova edustaa Covrex® Classic uima-altaan lamellipeitteitä yksinoikeudella Suomessa.

Lataa tästä valmistajan esite Covrex® Classic -allaspeitteistä.

Katso esittelyvideo.

Lyömättömät ominaisuudet

Covrex® Classicin vaahtotäytteiset lamellit pitävät lämpötilan tasaisena. Niiden ansiosta peitteen lämmöneristys on markkinoiden paras. Voit siis pidentää uimakauttasi huomattavasti ja lämmön karkaaminen pysyy minimissä öiden ja viileämpien päivien aikana. Innovatiivinen lamellien kiinnitystapa vähentää lämmönhukkaa entisestään.

Perinteiset lamellipeitteet vaurioituvat usein rakeiden, myrskyjen tai pakkasen vuoksi. Covrex® Classic –peitteet ovat täysin vastustuskykyisiä näille olosuhteille. Rakeiden ja pakkasen aiheuttamat vauriot peitteen toiminnallisuudelle ovat jopa takuun piirissä. Peitteet myös kestävät erinomaisesti talvilämpötiloja ja säilyttävät joustavuutensa jopa -20°C pakkasessa. Siksi peite voidaan jättää paikalleen talveksi ilman tarvetta lisäsuojaukselle tai veden pinnan laskemiselle. Erillistä talvipeitettä ei siis tarvita.

Covrex® Classic lamellipeitteet täyttävät tiukan ranskalaisen turvastandardin ja ylittävät sen paikoitellen jopa seitsenkertaisesti. Tästä johtuen peitteet takaavat täyden turvallisuuden sekä lapsille että aikuisille (video). Turvakoukkujen avulla turvallisuutta voi lisätä entisestään.

Vaahtotäytteiset Covrex® Classic –lamellit on valettu yhtenä kappaleena joustavalla kiinnityksellä perinteisen saranakiinnityksen sijaan. Siitä johtuen lika ja levä eivät pääse kertymään onttoon tilaan. Lamellien sileä pinta puolestaan estää levän takertumisen niihin. Tästä johtuen puhdistaminen on helppoa – peite voidaan puhdistaa jopa painepesurilla.

Täydellinen
sopivuus altaaseesi

Perinteisten lamellipeitteiden ongelmana on niiden muotoileminen noudattamaan altaan pyöreitä kaaria. Covrex® Classic -peitteen vaahtotäytteiset lamellit voi muotoilla täysin pyöreäkulmaisiksi, jolloin peite sopii täydellisesti uima-altaaseesi.

Tutustu joustavaan rahoitukseen »

Ota yhteyttä!

Covrex-lamellipeitteiden hinnat alkaen 7 000€

Mikäli olet etsimässä parasta mahdollista peitettä altaallesi, on mielenkiintosi varmasti herännyt. Voit ottaa meihin yhteyttä allaolevalla lomakkeella. Kerro altaasi mitat ja sen muoto ja asiantuntijamme ottaa yhteyttä!

Mikäli sinulla on kysymyksiä, voit toki myös soittaa meille - kerromme mielellämme lisää tästä huipputuotteesta!

Yhteydenotto