Peite
on altaan kruunu

Laadukas uima-allaspeite tuo mukanaan monia etuja. Peite vähentää huomattavasti uima-altaaseen kulkeutuvan irtoroskan määrää, jolloin puhtaanapito helpottuu ja esimerkiksi levän muodostuminen on vähäisempää. Jos altaassa on lämmitys, on peite käytännössä välttämätön, jotta lämmityslaitteen tuottama lämpö ei yön aikana haihdu altaasta. Peite pitää veden lämpimämpänä myös silloin, kun erillistä lämmitystä ei ole ja siten pidentää uimakautta ilmojen viiletessäkin. Sisäuima-altaissa käytettynä allaspeite vähentää allastilan kosteutta.

Laadukas allaspeite lisää myös turvallisuutta. Lamelli- ja turvapeitteet kestävät esimerkiksi lapsen tai lemmikin painon.

Valikoimamme kattaa lukuisia erilaisia peiteratkaisuja, joista löytyy jokaiselle altaalle sopiva.

 

Allaspeite joka tarkoitukseen

Covrex Classic lamellipeite Lue lisää » Trend uima-allaskatteet Lue lisää »

Muut peiteratkaisut

Kaikki uima-allaspeitteet ehkäisevät lämmönhukkaa, veden haihtumista ja roskien kulkeutumista altaaseen. Peitteet valmistetaan tilaustyönä.

Bevo Easy First

Polyesterivahvisteisesta PVC:stä valmistettu peite, joka sopii jopa 5x11,5 metrisille altaille upotetuille altaille. Peitteen reunat ylettyvät 25 cm altaan reunojen yli, joten allas on täysin suojattu. Peite toimii joko käsikäyttöisellä kelauslaitteella tai automaattisella Rolltrot-järjestelmällä. Tutustu Rolltrotin toimintaan tarkemmin katsomalla valmistajan esittelyvideo.

Kelluva uima-allaspeite

Veden pinnalla kelluva allaspeite sopii sekä sisä- että ulkoaltaisiin. Peite tehdään uima-altaan mittojen mukaan saumaten kaksi metriä leveästä rullasta. Kelauspäähän tulee tarvittaessa muovinen lieve kelauslaitteeseen kiinnitystä varten, joten itse peitettä tarvitaan siis vain altaan pinta-alan verran. Peite on väriltään tummansininen.

Talvi- ja turvapeitteet

Talvipeite on valmistettu rasituksenkestävästä, vettä läpäisevästä polypropyleenikankaasta. Peite on suurempi kuin uima-allas, jotta se suojaa allasta koko talven, vaikka vedenpinta altaassa laskeekin. Peitteen mukana toimitetaan kiristysremmi kiinnittämistä varten.

Turvapeite suojaa uima-allasta sekä talvella että silloin, kun allasta ei käytetä. Polypropyleenikankaasta ja koko peitteen läpi ommellut remmit tekevät peitteestä lapsiturvallisen ja peite kantaa kovimmankin lumikuorman. Turvapeite soveltuu sekä upotetuille että osittain maan pinnalla oleville altaille.

Tutustu joustavaan rahoitukseen »

Ota yhteyttä!

Voit ottaa meihin yhteyttä allaolevalla lomakkeella. Kerro lyhyesti millainen altaasi on ja mistä peitetyypistä olet kiinnostunut, niin otamme sinuun yhteyttä!

Yhteydenotto