Lämmitys
lisää mukavuutta

Uima-allasveden lämmitys on ehkäpä tärkein yksittäinen asia uima-altaan mukavuuden lisäämiseksi. Suomen kesä on tunnetusti lyhyehkö ja usein myös viileä, joten uimaveden lämpeminen auringon avulla rajoittuu varsin harvoihin kuukausiin.

Uimakautta voi helposti pidentää kuukaudella sen molemmista päistä hankkimalla uima-altaaseen lämmityslaitteen. Kustannustehokkain ratkaisu on uima-altaan ilmalämpöpumppu, joita on saatavilla sekä ulko- että sisäaltaisiin.

Jos talossa on maalämpö, sitä voidaan hyödyntää myös altaan lämmitykseen lämmönvaihtimen avulla. Pienempiin altaisiin on tarjolla myös analogisia ja digitaalisia sähkölämmittimiä ja paljuihin ylläpitävä lämmitin.

Voit tutustua eri vaihtoehtoihin verkkokaupassamme.

Uima-altaan ilmalämpöpumput

Ilmalämpöpumput ulko-altaisiin

Ulkouima-altaan ilmalämpöpumput ovat helppokäyttöisiä. Laitteen sisään asennettu automatiikka eli virtaustunnistin, termostaatti, kello ja ylikuumenemissuoja  huolehtivat altaasi lämmityksestä. Ohjauspaneelista asetetaan haluttu lämpötila ja laite pyrkii lämmittämään veden asetusarvoonsa. Allasveden lämpötila näkyy näytöllä. Laitteissa on vakiona ajastuskello.

Ilmalämpöpumppu kytketään suodattimelta altaaseen palaavaan vesilinjaan. Ilmalämpöpumppuja löytyy useissa eri teholuokissa, joten kaiken kokoisille altaille löytyy oikea ratkaisu.

Ilmalämpöpumppu sisäaltaisiin

Lämmittämällä sisäuima-altaasi ilmalämpöpumpulla, voit säästää vuotuisissa lämmityskustannuksissa jopa 70%! Edustamamme ilmalämpöpumppumalli tarjoaa aivan uudenlaisen ratkaisun sisäuima-altaan lämmittämiseen. Järjestelmä koostuu kahdesta eri yksiköstä, joista toinen sijoitetaan ulos ja toinen sisätiloihin. Ulkoyksikön läpi ei virtaa vettä, joten järjestelmää voi käyttää ympärivuotisesti ilman riskiä jäätymisestä. Lämpöpumppua voi käyttää jopa -15°C ulkolämpötilaan saakka.

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu sisäyksikkö on varustettu titaanisella lämmönvaihtimella, joka kestää sekä kloorattua että suolaista vettä. Laiteessa on helppokäyttöinen ajastin LED-näytöllä ja sisäänrakennettu virtausvahti takaa turvallisen toiminnan. Talvisuoja ja asennustarvikkeet kuuluvat toimitukseen.

Laitteiden kapasiteetti on 6.8 - 26 kilowattia mallista riippuen. Oikea malli valitaan aina allaskoon mukaan, tehokkain malli soveltuu jopa 150 kuution altaille

Tuotteet verkkokaupastamme »

Ota yhteyttä!

Ota meihin yhteyttä allaolevalla lomakkeella, puhelimitse 020 741 2010 tai sähköpostitse ja kysy lisää. Selvitämme juuri sinun tarpeisiisi sopivan lämmitysratkaisun. Ulkouima-altaan ilmalämpöpumppuja sekä pienempiä sähkölämmittimiä voit ostaa suoraan myös verkkokaupastamme, sisäaltaan ilmalämpöpumppu on tilaustuote.

Yhteydenotto