Toimiva
kokonaisuus

Jokainen uima-allas, olipa se sitten suuri tai pieni, tarvitsee oikein toimiakseen muutakin kuin vain vettä. Oikein mitoitettu hiekkasuodatinlaitteisto ja laadukkaat vedenkierron osat ovat olennaisia uima-altaan veden puhtaana pitämiseksi. Lämmitysjärjestelmä puolestaan lisää viihtyisyyttä ja pidentää uimakautta viileänäkin kesänä. Kuntouimarit voivat tehostaa treeniään vastavirtaitteella ja moniin altaisiin saa vaikkapa niskahierontalaitteen. Ammattilaisemme opastavat sinua mielellään oman keitaasi rakentamisessa.

Altaan hoito on helppoa kunnollisilla hoitovälineillä. Kattavassa valikoimassamme on tuotteita aina automaattisista allasimureista perinteisiin haaveihin ja harjoihin, joten jokaiselle löytyy varmasti omiin tarpeisiin ja budjettiin sopiva välineistö. Automatiikalla voi altaan hoitoa tehostaa entisestään.

Toimitamme myös julkisten kohteiden kuten uimahallien tarvitsemat anturit, annostelupumput ja kaikki muut tarvikkeet.

Suuren varastomme ansiosta voimme toimittaa laitteet ja tarvikkeet nopeasti. Useimpia tuotteita voi ostaa myös helposti verkkokaupastamme.

OTTEITA VALIKOIMASTAMME

Uima-altaan lämmitys Lue lisää » Uima-allasveden suodatus Lue lisää » Uima-altaan hoitovälineet Lue lisää »

Valoa altaaseen

Valaistuksella lisätään sekä allaskokonaisuuden näyttävyyttä, että turvallisuutta iltojen hämärtyessä. Perinteinen halogeenivalaistus pitää edelleen pintansa, mutta kuten muissakin valaistusasioissa, on LED-valojen suosio voimakkaassa kasvussa. Meiltä saat sekä perinteiset että modernit valaistusratkaisut.

Tuotteet verkkokaupastamme »

Ota yhteyttä!

Voit ottaa meihin yhteyttä allaolevalla lomakkeella, sähköpostitse tai puhelimitse kaikissa uima-allaslaitteisiin -ja tarvikkeisiin liittyvissä asioissa. Löydämme varmasti sinulle sopivan ratkaisun.

Yhteydenotto