Sunset-allas
Oma keidas

Sunset uima-allas on laadukas ja silti edullinen vaihtoehto oman keitaan rakentamiseksi! Uima-altaiden laajasta kokovalikoimasta löytyy jokaiseen pihaan sopiva vaihtoehto aina pienestä oleskelualtaasta suureen, kunto-uimarillekin kelpaavaan, uima-allasmalliin. Sunset uima-altaita on saatavilla sekä pyöreänä että ovaalin mallisena useassa eri koossa.

Sunset uima-allas on rakenteeltaan niin sanottu liner-allas / terässeinäallas, jonka kehikko on galvanoitua ulkopinnaltaan valkoista terästä ja kehikon sisälle tuleva allaspussi on valmistettu sinisestä, erittäin kestävästä UV-suojatusta PVC-muovista. Pyöreä uima-allas voidaan upottaa osittain tai kokonaan. Sen voi myös jättää kokonaan maan pinnalle. Ovaali uima-allas upotetaan aina osittain tai kokonaan ja sen pitkille sivuille tulee rakentaa tukimuuri, sillä ovaali rakenne ei ole itsekantava.

Sunset uima-allas kestää hyvin myös Suomen ilmaston, eikä sitä tarvitse tyhjentää vedestä talven ajaksi. Riittää, kun veden pinta lasketaan hieman alimman läpiviennin alapuolelle, jonka jälkeen vesi saa rauhassa jäätyä. Kevään sulatettua jäät allas saadaan taas nopeasti käyttökuntoon.

Sunset uima-altaan asentaminen ei vaadi ammattilaista - suurin osa asiakkaistamme asentaa altaan itse. Uima-altaan mukana toimitetaan aina selkeä ja yksityiskohtainen asennusohje.

Myönnämme Sunset uima-altaille viiden vuoden takuun.

Näyttävä kokonaisuus helposti

Sunset uima-altaat mahdollistavat näyttävän kokonaisuuden rakentamisen pihallesi. Voit esimerkiksi upottaa uima-altaan terassiin ja rakentaa tyylikkään oleskelutilan sen ympärille. Jos terassin rakentaminen ei ole mieleesi, voit maisemoida altaan ympäristön haluamallasi tavalla osaksi puutarhaasi. Inspiraatiota voit hakea vaikkapa oheisista kuvista. Pyöreän altaan voit toki jättää sellaisenaan myös maan pinnalle.

Meiltä saat itse altaan lisäksi myös kaikki uima-altaan toiminnan kannalta olennaiset laitteet. Laadukas suodatinsäiliöstä ja pumpusta koostuva hiekkasuodatinlaitteisto on välttämätön uima-allasveden puhtaana pitämisen kannalta. Uima-allaspumppu ja hiekkasuodatinsäiliö mitoitetaan aina altaan koon mukaan, joten voit olla varma puhdistuksen tehokkuudesta. Suodattimessa oleva hiekka vastavirtahuuhdellaan puhtaaksi säännöllisin väliajoin.

Suodatinlaitteiston lisäksi tarvitset altaaseesi vedenkierron osat eli pintaventtiilin ja tulosuuttimen. sekä putkituksen. Myös portaat ovat käytännössä välttämättömät.  Suosittelemme myös valaisimen asennusta, tarjolla on sekä perinteisiä halogeenivalaisimia että moderneja LED-valoja. Kolea kesäkään ei estä uimista, kun hankit helppokäyttöisen uima-altaan ilmalämpöpumpun, jonka avulla saat myös pidennettyä uimakauttasi molemmista päistä jopa kuukaudella. Jos talossasi on maalämpö, pystyt lämmittämään allasveden lämmönvaihtimen avulla.

Uima-altaan puhtaanapito helpottuu huomattavasti, jos siinä on uima-allaspeite, joka ehkäisee roskien kulkeutumista altaaseen etenkin puuston läheisyydessä. Jos allasvesi on lämmitetty, on peite käytännössä välttämätön, jotta lämmönhukka saadaan pidettyä minimissä. Perusratkaisu on kelluva allaspeite, lisäksi valikoimassamme on myös turvallisia ja helppokäyttöisiä lamellipeitteitä. Ovaaliin altaaseen on mahdollista hankkia myös ovellinen uima-allaskate.

Meiltä saat myös kaikki tarvittavat uima-allaskemikaalit, kuten allaskloorin, levänpoistoaineen ja kirkasteen sekä monipuolisen valikoiman erilaisia hoitovälineitä haaveista ja harjoista aina automaattiseen allasimuriin saakka.

Tutustu joustavaan rahoitukseen »

Koot
Jokaiselle sopiva

Kaikkia Sunset uima-altaita on saatavissa kolmella eri reunakorkeudella eli 120 cm, 135 cm tai 150 cm. Altaan reunakorkeutta miettiessä tulee ottaa huomioon, että vedenkorkeus on n. 15 cm reunakorkeutta alempi, esimerkiksi 135 cm korkeassa altaassa vettä on noin 120 cm.

Pyöreiden altaiden halkaisijat ovat 3 - 10 metriä, ovaalien altaiden mitat 4,86 x 2,5 - 13,85 x 6 metriä. Kaikki kokovaihtoehdot löydät ESITTEESTÄMME.

Voit pyytää tarjouksen Sunset uima-altaasta allaolevalla lomakkeella. Mainitse viestikentässä, minkä kokoisesta altaasta ja mahdollisista lisävarusteista olet kiinnostunut. Lähetämme sinulle räätälöidyn tarjouksen lisätietoineen ja esitemateriaaleineen. Jos tarjousta ei kuulu muutaman päivän sisällä, niin muistathan tarkistaa varmuuden vuoksi myös sähköpostiohjelmasi roskapostikansion.

Yhteydenotto