Kun vain paras
on kyllin hyvää

Ruostumattomasta teräksestä valmistetut Steelpool uima-altaat kuuluvat altaiden ehdottomaan Premium-luokkaan. Nämä uima-altaat tarjoavat ylittämätöntä laatua ja upean ulkonäön kohteesta riippumatta. Altaista on saatavilla valmispaketteja nopeaan ja helppoon asennukseen, mutta allas voidaan valmistaa myös juuri haluituilla mitoilla ja muodoilla. Rajoituksia ei käytännössä ole.

Valitsitpa sitten valmiin tai räätälöidyn uima-altaan, saat aina sukupolvelta toiselle kestävän ratkaisun. Teräksestä valmistettu uima-allas ei vuoda eikä siinä myöskään ole likaa kerääviä saumoja, joten se on hygieeninen ja helppohoitoinen. Teräsallas myös näyttää upealta, kylpipä se sitten päivänvalossa tai tunnelmallisessa iltavalaistuksessa.

Steelpool-teräsallas on erinomainen valinta julkisiin kohteisiin, kuten uimahalleihin, kylpylöihin ja hotelleihin. Se on myös ykkösvalinta uima-altaan saneeraamiseen, sillä vanha betoniallas on mahdollista päällystää Steelpool-teräsaltaalla.

Saatavilla on myös teräksisiä Steelpool Spa -altaita sekä porealtaita. Kysy lisää myynnistämme.

Julkisten kohteiden ykkösvalinta

Teräksisen uima-altaan koko- ja muotorajoitusten lähes täydellinen puuttuminen antaa aivan uudenlaiset mahdollisuudet julkisten kohteiden uima-allasosastojen, terapia-altaiden tai vaikkapa koristealtaiden suunnitteluun. Teräksinen uima-allas voidaan toteuttaa kiinteällä yhteistyöllä arkkitehdin, asiakkaan ja altaan toimittajan kesken. Tällä taataan uima-altaan täydellinen sopivuus ympäristöönsä sekä teknisesti että esteettisesti. Allas soveltuu sekä sisä- että ulkokäyttöön.

Teräs on kestävyytensä lisäksi ihanteellinen uima-allasmateriaali myös helppohoitoisuutensa vuoksi. Saumattoman rakenteen vuoksi teräsaltaassa ei ole kohtia, joihin lika kertyisi eikä suotuisia kasvupaikkoja erilaisille bakteereille. Tämä mahdollistaa kemikaalien vähäisemmän käytön ja nopeuttaa puhdistusta. Koska teräsallas ei vuoda, sen ympäristö ei myöskään altistu vesivahingoille eikä siten aiheuta korjauskustannuksia. Uima-altaat voidaan varustella täydellisesti kohteen vaatimusten mukaan.

Teräksestä valmistettu uima-allas on uskomattoman kaunis. Teräs heijastaa niin taivaan kuin auringonvalonkin ja erilaisilla valaistusratkaisuilla allas hohtaa upeana myös pimeässä.

Teräsallas sopii erinomaisesti myös yksityiseen käyttöön. Nopeaan toimitukseen tarkoitettujen valmispakettien lisäksi myös yksityisaltaat voidaan toteuttaa ilman koko- ja muotorajoituksia.

Referenssit

Aqua Nova on toimittanut Espoon sairaalan terapia-altaan nostopohjalla vuonna 2015 sekä Muuramen uimahallin teräsaltaan ja suuren Varsinais-Suomessa sijaitsevan yksityiskohteen teräsaltaan vuonna 2016.

Maailmanlaajuisesti Steelpool-teräsaltaita on toimitettu kymmeniin julkisiin ja yksityiskohteisiin yli kymmenen vuoden aikana.

Tutustu joustavaan rahoitukseen »

Ota yhteyttä!

Steelpool-teräsaltaiden hinnat alkaen 50 000€.

Voit ottaa meihin yhteyttä allaolevalla lomakkeella, sähköpostitse tai puhelimitse. Kerro lyhyesti millaiseen kohteeseen teräsallas on tulossa ja asiantuntijamme ottaa yhteyttä.

Yhteydenotto