Uima-allas
vaativaan makuun

Ainutlaatuinen. Näyttävä. Ylellinen. Luksus. Keraaminen uima-allas on tätä kaikkea. Jos vain paras on kylliksi hyvää sinulle, olet löytänyt etsimäsi. Keraamisten uima-altaiden laaja koko- ja muoto-, ja värivalikoima takaa sen, että jokainen löytää mallistosta varmasti mieleisensä. Näiden altaiden ainutlaatuisuus ei rajoitu vain niiden upeaan ulkonäköön, vaan ne tarjoavat myös voittamatonta laatua. Altaille myönnetään elinikäinen takuu.

Jos suunnitelmissasi on ollut hankkia lasikuituinen uima-allas, keraaminen uima-allas antaa kaikki sen edut ja vielä enemmän!

Compass Pools on keraamisten uima-altaiden johtava valmistaja ja olemme ylpeitä voidessamme edustaa heidän täyttä mallistoaan. Erityisen ylpeitä olemme omaa nimeämme kantavasta Aqua Nova 77 -uima-altaasta.

 

 

Huippuluokan materiaalit

Keraamiset uima-altaat on valmistettu huippulaadukkaista materiaaleista. Päällimmäisenä kerroksena on lasilaminaattikuori, joka on vahvistettu patentoidulla keraamisella ytimellä ja muilla kerroksilla, minkä ansiosta altaat kestävät erinomaisesti Suomen ilmasto-olosuhteita ja samalla täyttävät vaativimpienkin asiakkaiden esteettiset vaatimukset. Keraamiset uima-altaat ovat 100% osmoosin (veden tihkuminen altaan seinän läpi) estäviä, suojattuja aggressiiviselta UV-säteilyltä ja sopivat myös suolaiseksi käsitellylle vedelle.

Keraamisia uima-altaita on saatavana kaikkiaan 10 erilaista mallia, joista useimpia on saatavissa useampana eri kokona. Uima-altaat ovat pituudeltaan 4,5 – 13,3 metriä ja leveydeltään 2,9 – 4,5 metriä, korkeus vaihtelee 1,05 - 1,50 metrin välillä mallista riippuen.

Perinteisempien allasmallien lisäksi keraamisten uima-altaiden valikoiman erikoisuutena ovat kunto- ja kilpauimareille suunniteltu erittäin pitkä Trainer-allas, jossa pitkienkin matkojen uiminen sujuu vaivatta sekä matala (88 cm) lasten uima-allas. Kaikissa allasmalleissa on sisäänrakennetut portaat.

Laadukas uima-allas ansaitsee myös arvoisensa suojan. Compass Rollo Cover on erityisesti keraamisille altaille suunniteltu lamellipeite, joka ehkäisee lämmönhukkaa ja roskien kulkeutumista altaaseen. Uima-altaan lamellipeite lisää myös turvallisuutta etenkin lapsi- ja lemmikkieläinperheissä.

Meiltä saat myös keraamisen uima-altaan suodatinjärjestelmän, kattavat lisävarusteet ja luonnollisesti asennuksen.

Uima-altaiden esittelyvideo

Värejä
ja muotoja

Keraamisen uima-altaan näyttävän ulkonäön kruunaa sen taatusti katseita vangitseva pinnoite. 12 eri vaihtoehdosta jokainen löytää varmasti mieleisensä, kunhan vain saa päätettyä, minkä toinen toistaan upeammista väreistä valitsee.

Eri värivaihtoehtoihin voit tutustua esitteemme avulla.

Tutustu joustavaan rahoitukseen »

Pyydä tarjous

Keraamisten altaiden hinnat alkaen 20 000€.

Voit pyytää tarjouksen keraamisesta uima-altaasta allaolevalla lomakkeella. Mainitse viestikentässä, minkä kokoisesta altaasta ja mahdollisista lisävarusteista olet kiinnostunut ja otamme sinuun yhteyttä!

Yhteydenotto