Uima-allas
Tee unelmista totta

Uima-allas on arjen luksusta! Vietä etelänloma takapihallasi tai hanki vaihtoehto kesämökille. Vaikoimastamme löytyy sopiva uima-allas jokaiseen tarpeeseen, niin perheellisille, kuntouimareille kuin uima-allasjuhlien järjestäjillekin. Olipa valintasi sitten perinteinen terässeinäinen pyöreä tai ovaalin muotoinen uima-allas, katseita vangitseva huippuluokan keraaminen uima-allas tai muodoltaan täydellisesti räätälöitävissä oleva huippuluokan teräsuima-allas haluamassasi koossa ja halutun muotoisena, takaamme, että altaasta tulee kotisi uusi keskipiste.

Altaiden laaja valikoima takaa sen, että myös jokaiselle budjetille löytyy sopiva ratkaisu - edullisimmatkin uima-altaamme antavat runsaasti vastinetta rahalle. Saat hankinnallesi halutessasi myös joustavan rahoituksen.

Uima-altaat tarvitsevat oikeain toimiakseen myös laadukkaat oheislaitteet, kuten hiekkasuodatusjärjestelmän. Meiltä saat kaikki uima-allaslaitteet ja -tarvikkeet sekä uima-allaskemikaalit niin yksityiselle kuin julkisellekin sektorille.

Sanotaan, että uima-altaan omistajat ovat onnellisempia. Haluatko ottaa asiasta selvää?

 

 

Uima-altaat ja tarvikkeet

Sunset Uima-altaat Lue lisää » Keraamiset uima-altaat Lue lisää » Steelpool teräsuima-altaat Lue lisää » Uima-allaspeitteet ja katteet Lue lisää » Uima-allaslaitteet ja tarvikkeet Lue lisää » Uima-allaskemikaalit Lue lisää »

Tutustu joustavaan rahoitukseen »

Löysitkö
etsimäsi?

Uima-allastarvikkeiden valikoimamme on niin laaja, että kaikkea ei voi listata täällä tai verkkokaupassamme. Jos mielessäsi on jotain uima-altaisiin, uima-allastarvikkeisiin, uima-allaskemikaaleihin tai PVC-osiin liittyvää, etkä täältä löydä etsimääsi, niin ota meihin yhteyttä! Saat kaiken tarvittavan saman katon alta.

Yhteydenotto