Uima-altaan aloituspakkaus

Uima-altaan käyttöönottoon tarvittavat peruskemikaalit ja hoitovälineet kätevästi yhtenä pakettina.

200,00 

Varastossa

Uuden altaan omistajalla saattaa joskus olla epäselvää, mitä kaikkia kemikaaleja ja hoitovälineitä tarvitaan altaan käyttöönottoon. Olemme koostaneet tarvittavat peruskemikaalit ja perushoitovälineet näppärästi yhdeksi paketiksi, jolla pääsee hyvin alkuun altaan hoidossa.

– R-Kloori 1 kg. Nopeasti liukenevaa raemaista klooria käytetään altaan shokkiklooraukseen silloin, kun allas täytetään ensi kertaa vedellä ja myös silloin, jos veden lämpötila nousee korkeaksi tai jos altaassa käy tavallista enemmän uimareita.

– C-kloori -monitehotabletti 5 kg. Tabletti sisältää kloorin lisäksi vedenkirkastetta ja leväntuhoainetta. Yksi tai useampi tabletti laitetaan kelluvaan annostelijaan. Klooritabletti liukenee sieltä hitaasti veteen ja hoitaa altaan kloorauksen. Tabletin liukenemisaika n. 1-2 viikkoa.

– pH- 1,5 kg ja pH+ 1 kg. Allasveden pH-arvon mittaaminen ja sen korjaaminen tarvittaessa oikeaksi on aina ensimmäinen toimenpide ennen muiden allaskemikaalien käyttöä. Veden on oltava neutraalilla alueella, jotta altaan hoidossa käytetyt kemikaalit, kuten kloori, toimivat tarkoitetulla tavalla. pH-arvoa korjataan tarvittaessa joko sitä korottamalla (pH+) tai laskemalla (pH-)

– Leväntuho 1 l. Uima-altaaseen saattaa muodostua levää etenkin lämpimällä ilmalla. Jo muodostunutta levää voidaan tuhota ja sen muodostumista voidaan ennaltaehkäistä käyttämällä leväntuhoainetta. Leväntuho on matalavaahtoinen, hajuton ja ohjeen mukaan käytettynä vaaraton iholle ja silmille.

– Alumiinisulfaatti 1 kg. Käytetään allasveden kirkastamiseen silloin, jos vesi on sameaa. Alumiinisulfaatti saostaa veden sisältämät hiukkaset suuremmiksi, jolloin ne jäävät hiekkasuodattimeen.

– Ceres F65 1 l. Uima-altaan likareunan toistuvaan puhdistukseen kehitetty puhdistusaine, joka vaikuttaa ilman mekaanisia apuvälineitä. Tämä puhdistusaine sopii kaikenlaisen lian poistamiseen, erityisen tehokasta se on rasvojen irroittamiseen.

– Pooltester kloori/pH -mittari. Mittaria käytetään allasveden kloori- ja pH-arvojen mittaamiseen. Mittari täyetään vedellä, pH:n ja kloorin mittaamiseen käytettävät testitabletit laitetaan omiin lokeroihinsa ja veden väriä verrataan mittarissa olevaan värikarttaan. Paketti sisältää mittarin ja 20 testitablettia sekä kloorin että pH-arvon mittaamiseen. Lisää testitabletteja on saatavana liuskoittain (10 tablettia / liuska).

– Kelluva annostelija. C-Klooritabletteja laitetaan annostelijan sisään 1-2 kappaletta kerralla. Klooritabletti liukenee veteen itsestään annostelijan pohjassa olevia annosteluaukkoja säätämällä.

– Teleskooppivarsi 1,8 – 3,6 m. Teleskooppivartta käytetään haavien, puhdistusharjojen, ja pohjaimurien vartena. Varsi sopii myös akkukäyttöisiin allasimureihin (teleskooppivarsi ei ole esillä päätuotekuvassa).

– Haavi, sileä. Käytetään irtoroskien poistamiseen altaasta. Sopii teleskooppivarteen.

– Puhdistusharja. Käytetään altaan reunojen ja pohjan puhdistamiseen. Sopii teleskooppivarteen.

– Kuuraussieni. Likareunan puhdistamiseen. Pakkauksessa on kaksi kuuraussientä. Huom! Tuotekuvassa näkyvä kuurausharja ei tällä hetkellä kuulu valikoimiin, joten se on korvattu näillä kuuraussienillä.

Pakettiin ei sisälly altaan pohjaimuria, jonka käyttö on erittäin suositeltavaa irtoroskien poistamiseksi altaan pohjasta. Perusmalli on hiekkasuodatinimulla toimiva imuri, jota voidaan käyttää mikäli altaan pintaventtiilistä löytyy imuriyhde.  Imurin imupää sopii teleskooppivarteen ja imupää yhdistetään imuriyhteeseen 38 mm imuletkulla. Mikäli sopivaa imuriyhdettä ei pintaventtiilissä ole tai imurointiin halutaan lisähelppoutta ja tehoa, teleskooppivarteen liitettävä akkukäyttöinen allasimuri Blaster Catfish tai Blaster Max on oikea ratkaisu.

Aloituspakkaus toimitetaan aina suoraan annettuun toimitusosoitteeseen Postin rahtipalvelua käyttämällä, sillä se sisältää kemikaaleja. Useimmat kemikaalit luokitellaan kuljetuksessa vaarallisiksi aineiksi, joten niitä ei voida toimittaa normaalina postipakettina tai Postin palvelupisteeseen noudettaviksi.

Pakettiin sisältyvien kemikaalien käyttöturvatiedotteet:

Siirry käyttöturvatiedotesivulle