Uima-allasvalaisin No(t)mad magneettikiinnityksellä

Kätevällä magneettikiinnitteisellä valaisimella valaiset altaasi ilman läpivientejä ja johdotuksia.

95,00 

Varastossa

Ladattava magneettikiinniteinen uima-allasvalaisin No(t)mad valaisee altaasi ilman tarvetta tehdä reikiä valaisimen läpiviennille! Valaisimen tehokas magneetti pitää sen tiukasti paikallaan liner-altaissa, joissa allaskankaan alla on teräsvanne sekä ohutseinäisissä altaissa joissa valaisin voidaan sijoittaa altaaseen ja kiinnitysmagneetti seinämän toiselle puolelle. Valaisin voidaan myös kiinnittää seinään ruuvilla (ei sisälly pakkaukseen). Valaisimen voi sen vedenkestävyyden ansiosta ottaa mukaan myös vaikkapa teltta- tai veneretkille tai mihin tahansa, missä tarvitaan tehokasta lisävalaistusta.

Omissa testeissämme on todettu valaisimen valaisevan 5 metriä halkaisijaltaan olevan altaan tehokkaasti kauttaaltaan.

– 18 valkoista lediä, 200 lumen, 120° valaisu.
– suojausluokka IP68, enimmäissyvyys vedessä 1 metri.
– käyttölämpötila-alue -10 °C – +45 C.
– ladattava lithium-ion akku 3200 mA – 5V, akun kesto n. 4-5 tuntia (valmistajan mukaan, käytännössä on saavutettu pidempiä toiminta-aikoja).
– akun arvioitu elinikä 300-400 täyttä lataussykliä, akku ei vaihdettavissa.
– USB-latauskaapeli sisältyy pakkaukseen (laturi hankittava erikseen, voidaan ladata millä tahansa USB-laturilla tai USB-portista).
– valaisimen mitat kehys n. 120 x 120 mm, valaisinosan halkaisija 85 mm.

Huom! Valaisimen latausliitin on suojattu korkilla, joka otetaan latauksen ajaksi pois. Muista kiertää se hyvin paikalleen ennen valaisimen laittamista altaaseen! Valaisimen käyttöiän alussa suositellaan kolmea täyttä lataus-tyhjennys -sykliä akun eliniän maksimoimiseksi.

Saatat myös pitää...