pH + (pH-arvon nostamiseen)

Uima-allasveden pH:n nostamiseen.

Poista valinnat

pH+ (ph Plus) -kemikaalia käytetään uima-allasveden pH:n nostamiseen.

Allasveden pH-arvo on tärkein yksittäinen veden laatuun vaikuttava seikka. Uima-altaan veden on oltava neutraalilla alueella (7,2 – 7,4), jotta altaan hoidossa käytetyt kemikaalit, kuten kloori, toimivat tarkoitetulla tavalla. Veden väärä pH-arvo saattaa aiheuttaa myös mm. allasportaiden ruostumista ja levän muodostumista.

pH-arvon mittaaminen ja sen korjaaminen tarvittaessa oikeaksi on aina ensimmäinen toimenpide ennen muiden allaskemikaalien käyttöä.

Käytä pH+:aa turvallisesti. Lue aina etiketti ja valmistetiedot ennen käyttöä.

8 grammaa (=5 millilitraa) pH-plussaa yhtä kuutiota kohden nostaa pH-arvoa vähintään 0,1:llä.

Liuota laskettu määrä pH-plussaa veteen (esim. muoviastiassa) ja kaada liuos tasaisesti altaaseen. pH-plussan lisäyksen tulee tapahtua asteittain (noin kolmen tunnin välein) ja pH-arvoa mitaten.

1 kg
5 kg
10 kg

pH+ käyttöturvatiedote ja turvaohje:

Siirry käyttöturvatiedotesivulle

pH+ toimitetaan aina suoraan annettuun toimitusosoitteeseen Postin rahtipalvelua käyttämällä. Useimmat kemikaalit luokitellaan kuljetuksessa vaarallisiksi aineiksi, joten niitä ei voida toimittaa normaalina postipakettina tai Postin palvelupisteeseen noudettaviksi.

Voit halutessasi antaa ostoskorisivun lisätietokohdassa luvan jättää tilaus esim. pihaan (tuotteiden jättäminen asiakkaan omalla vastuulla). Muussa tapauksessa jakelija ottaa yhteyttä puhelimitse toimitusajankohdan sopimiseksi.