Pehmentimen vaihtomassapakkaus

Vaihtomassapakkaus vedenpehmentimiin.

Poista valinnat

Vedenpehmentimen suodatusmassa tulee vaihtaa normaalikäytössä 5-10 vuoden välein. Vaihtoväliin vaikuttaa raakaveden laatu, kulutus sekä massan elvytystaajuus. Jos vaikuttaa siltä, että massa ei elvytyksestä huolimatta puhdista vettä odotetulla tavalla, tulee massa vaihtaa.

Tarvittavan suodatusmassan määrä riippuu pehmentimen koosta. Sama suodatusmassa sopii kaikkiin vedenpehmentimiin valmistajasta riippumatta.

Mikäli olet hankkinut vedenpehmentimen Aqua Novalta, pehmentimesi koko ilmenee suodatinsäiliön kyljessä olevasta tyyppikilvestä (esimerkiksi 10″ x 54″). Jos pehmennin on hankittu eri valmistajalta, eikä sen koko ole tiedossa, ota yhteyttä meihin puhelimitse 020 741 2010 ja autamme asian selvittämisessä.

Valitse vedenpehmentimesi koko valintalistasta ja toimitamme sinulle juuri tarvitsemasi määrän suodatusmassaa. Käyttämämme massa on Dow:n valmistamaa elintarvikehyväksyttyä AMBERLITE™ SR1L -massaa.

Huomaathan, että jos käytössäsi on peruspehmentimen sijaan pehmennin/humuksenpoisto -suodatin, siihen tarvitaan eri massat. Pehmennin/humuksenpoistosuodattimen vaihtomassapakkaukset löydät TÄÄLTÄ.

Suosittelemme myös