Pehmennys/humuksenpoisto vaihtomassapakkaus

Vaihtomassapakkaus vedenpehmennys/humuksenpoistosuodattimiin.

Poista valinnat

Vedenpehmennys/humuksenpoistosuodattimen suodatusmassat tulee vaihtaa normaalikäytössä 5-10 vuoden välein. Vaihtoväliin vaikuttaa raakaveden laatu, kulutus sekä massan elvytystaajuus. Jos vaikuttaa siltä, että massa ei elvytyksestä huolimatta puhdista vettä odotetulla tavalla, tulee massa vaihtaa.

Tarvittavan suodatusmassan määrä riippuu laitteen koosta. Samat suodatusmassat sopivat kaikkiin vedenpehmennys/humuksenpoistosuodattimiin valmistajasta riippumatta.

Mikäli olet hankkinut laitteen Aqua Novalta, sen koko ilmenee suodatinsäiliön kyljessä olevasta tyyppikilvestä (esimerkiksi 10″ x 54″). Jos laite on hankittu eri valmistajalta, eikä sen koko ole tiedossa, ota yhteyttä meihin puhelimitse 020 741 2010 ja autamme asian selvittämisessä.

Suodatin sisältää kahta eri massaa, joista toinen pehmentää veden ja toinen suodattaa humuksen. Valitse vedenpehmennys/humuksenpoistosuodattimesi koko valintalistasta ja toimitamme sinulle juuri tarvitsemasi määrät kyseisiä massoja. Pehmennykseen käytämme Dow:n valmistamaa elintarvikehyväksyttyä AMBERLITE™ SR1L -massaa ja humuksenpoistoon AMBERLITE™ IRA900 -massaa.

Huomaathan, että jos käytössäsi on pelkkä vedenpehmennin ilman humuksenpoistoa, sinun tulee tilata vedenpehmentimen vaihtomassapakkaus. Pehmentimen vaihtomassapakkaukset löydät TÄÄLTÄ.

Suosittelemme myös