Leväntuho

Levänpoistoaine poistaa allasvedestä mikro-organismeja ja bakteereita sekä sieniä ja levää.

Poista valinnat

Uima-altaaseen saattaa muodostua levää etenkin lämpimällä ilmalla. Jo muodostunutta levää voidaan tuhota ja sen muodostumista voidaan ennaltaehkäistä käyttämällä leväntuhoainetta. Uima-altaan levänpoisto on tärkeä toimenpide veden puhtauden säilyttämiseksi. Altaaseen muodostuneen levän selkein tuntomerkki on yleensä vihertävä vesi.

Leväntuho eli levänpoisto on erityisesti mikro-organismeja ja bakteereita sekä sieniä ja levää vastaan kehitetty uima-allaskemikaali. Leväntuho on matalavaahtoinen, hajuton ja ohjeen mukaan käytettynä vaaraton iholle ja silmille. Se ei aiheuta putkistojen ruostumista ja sitä voidaan käyttää kaikkien muiden vedenkäsittelyssä käytettyjen kemikaalien kanssa.

Käytä Leväntuhoa turvallisesti. Lue aina etiketti ja valmistetiedot ennen käyttöä.

Veteen, jossa on näkyvää levää, lisätään Leväntuhoa 2 litraa 100 kuutiota kohden. Jatkuvana viikottaisena ennaltaehkäisynä n. 0,5 litraa 100 kuutiota kohden.

Vesi saattaa vaahdota levänpoistokäsittelyn jälkeen.

1 ltr
5 ltr
10 ltr

Leväntuho toimitetaan aina suoraan annettuun toimitusosoitteeseen Postin rahtipalvelua käyttämällä. Useimmat kemikaalit luokitellaan kuljetuksessa vaarallisiksi aineiksi, joten niitä ei voida toimittaa normaalina postipakettina tai Postin palvelupisteeseen noudettaviksi.

Voit halutessasi antaa ostoskorisivun lisätietokohdassa luvan jättää tilaus esim. pihaan (tuotteiden jättäminen asiakkaan omalla vastuulla). Muussa tapauksessa jakelija ottaa yhteyttä puhelimitse toimitusajankohdan sopimiseksi.

Leväntuhon käyttöturvatiedote ja turvaohje:

Siirry käyttöturvatiedotesivulle