Uima-altaan lämpöpumppu Hydro-Pro 11.5 kW

Uima-altaan ilmalämpöpumppu alle 50 m³ altaille.

1 750,00 

Varastossa

Ilmalämpöpumppua käyttämällä uimakautta voi helposti pidentää sen molemmista päistä ja kesäaikaankin voit varmistua uivasi aina juuri sopivan lämpimässä vedessä. Helppokäyttöinen, tehokas ja ympäristöystävällinen uima-altaan ilmalämpöpumppu Hydro-Pro 11.5kW soveltuu erinomaisesti ulkouima-altaan lämmitykseen.

Laitteen sisään asennettu automatiikka eli virtaustunnistin, termostaatti, kello ja ylikuumenemissuoja huolehtivat altaasi lämmityksestä. Ohjauspaneelista asetetaan haluttu lämpötila ja laite pyrkii lämmittämään veden asetusarvoonsa, allasveden lämpötila näkyy näytöllä. Laitteessa on vakiona ajastuskello. Kytketytä vain laitteen sähköjohto, lue suomenkieliset käyttöohjeet ja nauti lämpimästä allasvedestäsi!

Ilmalämpöpumppu kytketään hiekkasuodattimen jälkeen altaaseen palaavaan vesilinjaan. Pumpun kotelo on valmistettu kestävästä ABS-muovista ja on väriltään tyylikkään musta, lämmönvaihdin on valmistettu titaanista. Laite on hiljainen ja käyttää ympäristöystävällistä R410A kaasua. Vesiyhteet 50 mm.

Suositeltu altaan maksimikoko tälle ilmalämpöpumpulle on 50 m³. Huomaathan, että uima-allasveden virtausnopeuden tulee olla vähintään 6 m³/h, jotta lämpöpumppu toimii vaaditulla tasolla.

Ilmalämpöpumppu toimitetaan kokonsa ja painonsa vuoksi aina Postin rahtipalvelulla suoraan toimitusosoitteeseen.

Verkkokaupan maksutavat:

 

Santander-rahoitus:
Santander-rahoitusta ei voi käyttää verkkokauppatilauksiin.