C-Kloori (moniteho-klooritabletti)

Moniteho-klooritabletti uima-altaan veden klooraamiseen.

Sisältää kloorin lisäksi vedenkirkastetta ja leväntuhoainetta.

Poista valinnat

C-kloori -monitehotabletti eli viikkokloori sisältää kloorin lisäksi vedenkirkastetta ja leväntuhoainetta. C-kloorin käyttäminen on helppo tapa huolehtia uima-allasveden desinfioinnista. Yksi tai useampi tabletti laitetaan kelluvaan annostelijaan. Klooritabletti liukenee sieltä hitaasti veteen ja hoitaa altaan kloorauksen. Tabletin liukenemisaika n. 1-2 viikkoa. Liukenemisaika vaihtelee mm. lämpötilan ja altaan käyttöasteen mukaan.

Klooritabletteja ei tule koskaan heittää suoraan allasveteen eikä niitä ole suositeltavaa laittaa myöskään pintaventtiilin koriin, sillä jatkuvassa käytössä kloori haperruttaa korin muovia. Yksi klooritabletti on noin jääkiekon kokoinen.

Käytä C-klooria turvallisesti. Lue aina etiketti ja valmistetiedot ennen käyttöä.

1 kg
5 kg

C-kloori toimitetaan aina suoraan annettuun toimitusosoitteeseen Postin rahtipalvelua käyttämällä. Useimmat kemikaalit luokitellaan kuljetuksessa vaarallisiksi aineiksi, joten niitä ei voida toimittaa normaalina postipakettina tai Postin palvelupisteeseen noudettaviksi.

Voit halutessasi antaa ostoskorisivun lisätietokohdassa luvan jättää tilaus esim. pihaan (tuotteiden jättäminen asiakkaan omalla vastuulla). Muussa tapauksessa jakelija ottaa yhteyttä puhelimitse toimitusajankohdan sopimiseksi.

C-Kloorin käyttöturvatiedote ja turvaohje:

Siirry käyttöturvatiedotesivulle