Vesianalyysi

Tutki juomavetesi laatu kotona tai mökillä. Kaivoveden laadun selvittäminen ei vaadi ammattilaisen käyntiä luonasi, vaan voit tehdä sen helposti itse Aqua Vesianalyysin avulla. Tulosten perusteella Aqua Nova räätälöi juuri sinun käyttämällesi vedelle sopivimman puhdistusratkaisun.

Kätevä tehdä itse kotona

Saat analyysipaketin ja ohjeet postitse. Tehtyäsi analyysin, postita näytepullo ja -lomake viimeistään seuraavana päivänä laboratorioon, jonka yhteystiedot löydät pakkauksen ohjeistuksesta. Asiakas maksaa postimaksun. Emme suosittele postittamista perjantaina, jotta näyte ei odota postissa viikonlopun yli.

 

Maksat vasta tuloksista

Kaivoveden tutkii ulkopuolinen puolueeton vesilaboratorio. Saat kahdessa viikossa analyysin tulokset, jotka kertovat veden mahdollisista epäpuhtauksista. Saat samalla tarjouksen epäpuhtauksien poistamiseen sopivasta suodatinlaitteistosta. Maksat vesianalyysipaketista vasta, kun tulokset on toimitettu sinulle.

Varmuus veden puhtaudesta

Vesianalyysi on ainoa tapa selvittää veden laatu. Jokainen kaivovesi on erilainen, eikä oikeaa vedensuodatinta mahdollisten ongelmien poistamiseen voida valita ja mitoittaa oikein ilman tutkimustuloksia ja tietoa veden käyttömäärästä.

Tutustu alla oleviin analyysipaketteihimme. Voit valita tutkittavaksi yhden tai useampia paketteja.

Aqua vesianalyysillä voidaan tutkia vedestä seuraavat asiat:

Peruspaketti (veden yleiset ominaisuudet): 79€
Rauta, mangaani, humus, pH-arvo, fluoridi, kloridit (suola),  kovuus (kalkkipitoisuus), alkaliteetti, ulkonäkö, lausunto.

Lisäpaketti 1: 30 €
Nitraatti, nitriitti.

Lisäpaketti 2: 39€
Arseeni

Lisäpaketti 3: 35€
Koliformiset bakteerit, e.coli.

Lisäpaketti 4: 45€
Uraani

Voit valita tutkittavaksi yhden tai useampia paketteja. Voit valita tutkittavaksi myös pelkän lisäpaketin, esim e.coli. Tutkittavat paketit valitset rastittamalla ne analyysipullon mukana toimitettavalle näytelähetteelle.

Huomaathan, että vesinäytettä ei tule toimittaa Aqua Novaan, vaan lähettää laboratorioon, jonka yhteystiedot ovat vesianalyysipakkauksen ohjeistuksessa.