Vedenkäsittely

Maailman paras juomavesi on meidän asiantuntemustamme. Porakaivovettä käyttävissä talouksissa tai kesämökeillä vedessä saattaa esiintyä runsaasti erilaisia epäpuhtauksia, jotka paitsi aiheuttavat esteettistä haittaa, mutta voivat olla jopa terveydelle haitallisia. Tilaa Aqua Nova -vesianalyysi ja tutustu omaa tuotantoamme oleviin kaivosuodattimiin.

Selvitä kaivovetesi laatu

Vesianalyysi on ainoa tapa selvittää juomaveden laatu. Jokainen kaivovesi on erilainen, joten oikean vedensuodattimen valitsemisen ja mitoittaminen edellyttää voimassa olevia tutkimustuloksia. Aqua Novasta saat puolueettoman laboratorion tekemän tutkimuksen sekä sen pohjalta tarpeeseesi räätälöidyn puhdistusratkaisun.

Suodatus ilman kemikaaleja

Vedenkäsittely voidaan tehdä kemikaalivapaasti, mikä on tärkeää etenkin juoma- ja ruokaveden osalta. Vedenkäsittelylaitteet perustuvat erilaisiin suodatustekniikoihin, kuten suodatusmassoihin ja käänteisosmoosiin. Valmistamillamme kotimaisilla kaivovesisuodattimilla vedestä saadaan poistettua kaikki epäpuhtaudet.

Yksilöllistä palvelua

Kysy lisää vedenkäsittelyn asiantuntijoiltamme – löydämme varmasti juuri sinulle oikean ratkaisun. Olipa kyseessä sitten pieni saaristomökki tai suuri omakotitalo, kaivovesisuodattimet räätälöidään aina tapauskohtaisesti. Täten voit varmistua, että vedenkäsittelylaitteet toimivat halutulla tavalla ja tuottavat toivotun lopputuloksen.