Sunset uima-altaat

Rakenna kotipihaasi oma ylellinen kesäkeidas. Sunset-uima-altaiden laajasta kokovalikoimasta löydät juuri sinun pihaasi sopivan vaihtoehdon, haaveiletpa pienestä, viihtyisästä oleskelualtaasta, tai uima-altaasta, joka kelpaisi kuntouimarillekin.

Valitse sopivin muoto ja koko

Voit valita, haluatko Sunset-uima-altaasi pyöreänä vai ovaalin mallisena. Molempia malleja löytyy useassa eri koossa. Voit upottaa altaan pihaasi osittain tai kokonaan. Pyöreän uima-altaan voit myös jättää kokonaan maan pinnalle.

Eri kokovaihtoehdot löydät esitteestämme.

Talvenkestävä, kätevä asentaa

Altaan vankka rakenne kestää hyvin Suomen vuodenajat. Kevään tullen allas on jälleen nopeasti valmiina käyttöön. Asentaminen ei vaadi ammattilaista – suurin osa asiakkaistamme asentaa uuden altaansa itse. Saat toimituksen yhteydessä selkeän ja yksityiskohtaisen asennusohjeen. Myönnämme Sunset-altaille viiden vuoden takuun.

Helppo puhdistaa ja huoltaa

Oikeilla välineillä allas on vaivatonta pitää siistinä ja käyttökunnossa. Meiltä saat uima-altaallesi laitteet ja tarvikkeet, olipa kyse puhtaanapidosta, lämmittämisestä, valaisusta tai portaista. Neuvomme hankinnan yhteydessä oikeista hoitovälineistä ja -menetelmistä Sunset-altaallesi.

Kesäkeidas unelmasta todeksi

Sunset uima-allas on laadukas ja silti edullinen vaihtoehto oman keitaan rakentamiseksi. Pyydä meiltä tarpeisiisi räätälöity tarjous ja tehdään yhdessä kesäkeidashaaveistasi totta! Kerrothan yhteydenotossasi minkä kokoluokan altaasta olet kiinnostunut.