Steelpool teräsuima-altaat

Ruostumattomasta teräksestä valmistetut Steelpool uima-altaat kuuluvat altaiden ehdottomaan Premium-luokkaan. Nämä uima-altaat tarjoavat ylittämätöntä laatua ja upean ulkonäön kohteesta riippumatta. Altaista on saatavilla valmispaketteja nopeaan ja helppoon asennukseen, mutta allas voidaan valmistaa myös juuri halutuilla mitoilla ja muodoilla. Rajoituksia ei käytännössä ole.

Ammattilaislaatua kotiin

Teräsallas on yleinen julkisissa kohteisissa, kuten uimahalleissa, kylpylöissä ja hotelleissa. Se on kuitenkin mahdollisuuksiensa ansiosta erinomainen ratkaisu myös kodin uima-altaaksi. Steelpool on ykkösvalinta uima-altaan saneeraamiseen, sillä vanha betoniallas on mahdollista päällystää teräsaltaalla.

Ilo silmälle, helppo hoitaa

Teräsallas näyttää upealta, kylpipä se päivänvalossa tai tunnelmallisessa iltavalaistuksessa. Se on paitsi kestävä, myös helppohoitoinen ja hygieeninen. Teräsallas ei vuoda eikä siinä ole likaa kerääviä saumoja. Tämä mahdollistaa kemikaalien vähäisemmän käytön ja nopeuttaa puhdistusta.

Yhteistyö takaa onnistumisen

Teräksinen uima-allas voidaan toteuttaa tiiviissä yhteistyössä arkkitehdin, asiakkaan ja altaan toimittajan kesken. Tällä taataan uuden altaasi täydellinen sopivuus ympäristöönsä sekä teknisesti että esteettisesti.

Steelpool-teräsaltaiden hinnat alkaen 50000€