Keraamiset uima-altaat

Keraaminen uima-allas on täydellinen valinta sinulle, jolle vain paras on kylliksi hyvä. Näyttävyydessään ainutlaatuisten keraamisten uima-altaiden laaja koko-, muoto- ja värivalikoima takaa sen, että löydät mallistosta varmasti mieleisesi.

—-

Huom! Valmistaja myy tällä hetkellä jo toukokuun 2021 tuotantoa joten jos haluat keraamisen altaan vielä täksi kesäksi, kannattaa ottaa nopeasti yhteyttä!

Nautiskelijalle ja kuntouimarille

Erityisen ylpeitä olemme nimeämme kantavasta Aqua Nova 77 -uima-altaasta. Kunto- ja kilpauimareille tarjolla on erittäin pitkä Trainer-allas, lapsiperheille matala (88 cm) allas. Komeuden kruunaa katseita vangitseva pinnoite. Valitse suosikkisi 12 värivaihtoehdosta.

Tutustu keraamisten uima-altaiden eri malleihin ja niiden koko- ja värivalikoimaan. Mallit, mitat ja värivaihtoehdot löydät esitteestämme.

Ylivertainen takuu

Altaat kestävät erinomaisesti Suomen ilmaston ja ovat suojattuja UV-säteilyltä. Portaat ovat kiinteä osa allasta. Arvoisensa suojan altaille antaa niille suunniteltu erikseen hankittava lamellipeite. Altaille myönnetään 40 vuoden vuotamattomuustakuu.

Täydellinen paketti

Meiltä saat myös keraamisen uima-altaan suodatinjärjestelmän, kattavat lisävarusteet ja luonnollisesti asennuksen.

Altaiden hinnat asennettuna alkaen 20000€