Uima-altaat

Kotipihan uima-allas on luksusta arjen ja juhlan keskelle. Astut kotioveltasi vilvoittavien vesien luokse hellepäivänä, ja pulahdat kuutamouinnille tummenevina syysöinä. Valikoimastamme löydät unelmiesi uima-altaan, onpa ajatuksissasi perheen kotikeidas, kuntouimarin harjoitusallas tai pihajuhliesi vetonaula.

Sunset uima-altaat

Sunset uima-allas on laadukas ja silti edullinen ratkaisu kotipihan keitaan rakentamiseksi.

Keraamiset uima-altaat

Näyttävä, ylellinen, laadukas elinikäisellä takuulla. Keraaminen uima-allas on kaikkea tätä.

Teräksiset uima-altaat

Ruostumattomasta teräksestä valmistetut uima-altaat ovat altaiden premium-luokkaa.

Uimarille ja nautiskelijalle

Valittavissasi oleva koko-, muoto- ja värivalikoima on miltei loputon. Autamme sinua valitsemaan kohteeseen, käyttötarkoitukseen ja budjettiin sopivimman uima-altaan. Edullisimmatkin uima-altaamme antavat runsaasti vastinetta rahalle.

Kestävä katseiden vangitsija

Voit valita uuden uima-altaasi lukuisista koko- ja materiaalivaihtoehdoista. Ulkopinnaltaan teräksinen pyöreä tai ovaalin muotoinen uima-allas on edullinen ja laadukas vaihtoehto. Tyylikäs keraaminen allas vangitsee katseet. Teräksinen uima-allas voidaan yksilöidä haluamaasi kokoon ja muotoon.

Tehdään unelmasi todeksi

Uima-altaiden laajasta valikoimasta löydämme jokaiseen tarpeeseen ja jokaiselle budjetille vaihtoehdon. Edullisimmatkin uima-altaamme ovat laadukkaita ja antavat runsaasti vastinetta rahalle. Saat hankinnallesi halutessasi myös joustavan rahoituksen.