Mr. Silence - tyylikkäästi hiljainen

Uima-altaan invertterilämpöpumppu Mr. Silence on hiljainen, edullinen ja tehokas tapa ulkouima-altaan veden lämmittämiseen.

Mitsubishin valmistaman DC Twin Rotary kompressorin, tuulettimen moottorin ja painejärjestelmän älykkäällä yhdistelmällä saavutetaan ainutlaatuinen energian säästö keskimääräisellä hyötysuhteella COP 10.

Varastossa jäljellä vielä 9kW ja 13kW malleja muutama kappale.  Kannattaa toimia nopeasti, mikäli haluat varmistua allasvetesi lämmityksestä tänä kesänä!

InverPad-teknologian ansiosta Mr. Silence saa keskimäärin 93% energiastaan ympäröivästä ilmasta. Energian säästö on jopa kaksinkertainen perinteiseen On/Off -ilmalämpöpumppuun verrattuna. Lisäksi laitteen hiilijalanjälki on erinomaisen hyötysuhteen ansiosta matala. Laite käyttää ympäristöystävällistä R32 kaasua.

Ilmaista energiaa – ilmasta.

Laitteen käyttölämpötila-alue on -10 – +43 °C. Optimaalinen toiminta-alue on lämpötilassa 15 – 25 °C. Käyttöä miinuslämpötiloissa ei kuitenkaan suositella huonon tehosuhteen ja jäätymisriskin vuoksi.

Saatavana on 7 kW, 9 kW sekä 13 kW mallit.

Mr. Silencen InverPad-invertteriteknologia on allasmarkkinoiden hiljaisin ja tehokkain. Yhdistettynä ainutlaatuiseen ilmanvirtaussuunniteluun se eliminoi äänet erittäin tehokkaasti. Laitteen äänitaso on noin 40 dB(A) yhden metrin etäisyydellä silence-toimintatilaa käyttäessä.

Matala äänitaso ja älykkäästi totetutettu ilmavirtaus, jossa ilman poisto tapahtuu laitteen takaosasta, takaavat mielyttävän ja rauhallisen allasympäristön. Voit siis käytännössä unohtaa ilmalämpöpumpun olemassaolon ja keskittyä nauttimaan lämpimästä allasvedestä.

Ilmalämpöpumppua ohjataan helppokäyttöisellä kosketusnäytöllä. Laitteen voi myös yhdistää WiFi-verkkoon, jolloin sitä voi hallita myös ilmaisella ja helppokäyttöisellä mobiilisovelluksella mistä tahansa.

DC invertterikompressorin ansiosta Mr. Silence nostaa tehoa tasaisesti, jolloin talon sähköjärjestelmään ei synny piikkejä laitteen käynnistyessä.

Kotelo on valmistettu ruostumattomasta alumiiniseoksesta ja on väriltään tyylikkään musta. Laitteella on kahden vuoden takuu.

Aqua Nova edustaa Aquarkin valmistamaa Mr. Silence -invertteri-ilmalämpöpumppua yksinoikeudella Suomessa.

Mr. Silence sarjakuva

3 tuotetta

JÄRJESTÄ: