Aqua Nova Oy ja Suomen Allaslaite Oy yhdistyvät 1.2.2022 Pool4You -nimiseksi yritykseksi

Huolto ja asennus

Laadukkaatkin laitteet tarvitsevat huoltoa toimiakseen virheettömästi ja tehokkaasti. Me huollamme kaikki vedenkäsittelyyn ja uima-allasjärjestelmiin liittyvät laitteet ja järjestelmät. Huoltopalvelumme avulla varmistut, että laitteistot toimivat koko elinkaarensa ajan suunnitellulla tavalla. Yleisimmät varaosat ja tarvikkeet löytyvät suoraan varastostamme.

Tarjoamme myös uima-altaiden ja vedenkäsittelylaitteiden asennuspalvelun sekä huoltopalvelusopimukset, kuten uima-altaan kausihuoltosopimuksen.

Uima-allashuolto

Uima-altaiden huolto- ja asennuspalvelu suorittaa uima-altaiden ja uima-allaslaitteiden asennukset, määräaikaishuollot ja viankorjaukset sekä uusiin että saneerattaviin kohteisiin. Huollon piiriin kuuluvat julkisen sektorin kohteet kuten uimahallit ja kylpylät sekä myös yksityiskohteet.

Uima-altaan kausihuolto

Tekemällä kanssamme uima-altaan kausihuoltosopimuksen varmistut siitä, että altaasi on aina parhaassa mahdollisessa kunnossa ja voit itse keskittyä altaan käyttämiseen. Kausihuolto suoritetaan keväällä allasta käyttöön otettaessa ja syksyllä uimakauden päättyessä. Yksityiskohtainen huolto-ohjelma räätälöidään kohteen ja asiakkaan tarpeiden mukaan perusrakenteen ollessa seuraava:

Uima-altaan keväthuolto

– Altaan imurointi ja puhdistus
– Vesitäyttö asiakkaan toimesta huoltokäynnin jälkeen tai vaihtoehtoisesti keväthuolto vesitäyttöineen Aqua Novan valvomana
– Allaslaitteiston kunnon tarkistus ja käyttöönotto
– Altaan shokkiklooraus ja kemikalointi
– Laitteiston vikakorjaus tarvittaessa

Uima-altaan syyshuolto

– Altaan tyhjennys
– Allaslaitteiston kunnon tarkistus ja tyhjennys
– Laitteiston vikakorjaukset tarvittaessa

Vedenkäsittelylaitteiden huolto

Aqua Novan vedenkäsittelylaitteiden huolto- ja asennuspalveluihin kuuluvat muun muassa Siatan ja Autotrollin venttiilikoneistojen huolto ja varaosat, käänteisosmoosilaitteistojen huolto ja kalvojen pesu, UV-laitteiden huollot ja lamput (BestUV, Sterilight), suodatinmassojen vaihdot sekä vanhojen vedenkäsittelyjärjestelmien päivittäminen nykyvaatimusten mukaiseksi. Huollamme sekä teollisuus- että yksityiskohteet.

Huollamme lisäksi kaikki Orwa-merkkiset kaivovesisuodattimet. Meiltä saat kyseisiin suodattimiin suodatusmassat ja varaosat sekä tukea käyttöön ja mahdollisiin ongelmatilanteisiin.