PVC-osat

Oikea osa
jokaiseen tarkoitukseen

Tällä sivulla on PVC-osien yleiskuvaus. Tarkemman PVC-osaluettelon mittakuvineen löydät verkkokaupastamme, josta suurin osa perusosista on myös ostettavissa suoraan.

PVC-muoviputkia ja -osia käytetään yleisesti erityyppisten putkistojen asentamiseen. PVC on materiaalina kevyt, helppo asennettava ja kemikaalinkestävä soveltuen useimmille liuottimille, hapoille ja emäksille. Laaja PVC-osavalikoimamme mahdollistaa lähes kaikentyyppisten putkitusten rakentamisen.

PVC-osien käyttökohteita löytyy muun muassa teollisuudesta, rakennuksilta, kemikaalien annostelulinjoista, toimistojen jäähdytysjärjestelmistä, vesilaitoksilta, uimahalleista ja jätevesilaitoksilta. Uima-altaiden ja vedenkäsittelylaitteiden putkitus toteutetaan tavallisesti PVC-putkilla ja -osilla.

Valikoimaamme kuuluvat myös lämmönkestävä C-PVCtaipuisa PVC-putki sekä puserrusliittimet.

Maahantuojana tarjoamme kilpailukykyiset hinnat ja suuren varastomme ansiosta pystymme toimittamaan tilaukset nopeasti perille koko Suomeen, joko tilaajan toimipisteeseen tai suoraan työmaalle.

LATAA PVC-HINNASTOMME

PVC-osavalikoimamme

PVC-OSAT >>

Laajasta valikoimastamme löydät PVC-putket, PVC-putkiosat ja -venttiilit sekä PVC-liimat ja puhdistusaineet nopeaan toimitukseen. Osakoot ovat 10-400 mm, paineluokka putkilla PN10 tai PN16 ja osilla PN16. Taipuisaa PVC-putkea varastoimme 40 mm, 50 mm ja 63 mm halkaisijalla.

C-PVC -OSAT >>

C-PVC eroaa tavallisesta PVC:stä paremman lämmönkestävyytensä takia. C-PVC:n putkisto- ja osakoot ovat 20 mm–160 mm ja paineenkesto 16 bar. Väri on vaalean harmaa. C-PVC -osien käyttölämpötila on -10 ja +100 °C välillä.

C-PVC putkien ja osien käyttökohteita löytyy mm. teollisuudesta ja vedenkäsittelyn lämmitysjärjestelmistä.

PUSERRUSLIITTIMET >>

PP-puserrusliittimiä käytetään maahan asennettujen PE-putkien nopeaan ja tiiviiseen liittämiseen. Puserrusliittimet ovat helposti avattavissa ja siirrettävissä toiseen kohtaan putkistoa. Puserrusliittimien osakoot ovat 16 mm-110 mm ja väri on musta. Puserrusliittimien käyttölämpötila on -40 ja +60 °C välillä, paineenkesto on 10 bar tai 16 bar.

PVC LIIMAT >>

PVC-putkistojen ja osien liittämiseen suosittelemme Griffon PVC-liimaa. Liimattavat osat puhdistetaan ensin rasvasta ja muista liimausta vaikeuttavista epäpuhtauksista PVC-puhdistusaineella. Puhdistuksen jälkeen sivellään PVC-liimaa kumpaankin liimattavaan pintaan liimapurkissa mukana olevalla pensselillä. Griffon PVC-liiman pakkauskoot ovat 125 ml (tuubi), 250 ml, 500 ml ja 1000 ml. Valikoimaamme kuuluvat myös liimat taipuisalle PVC:lle ja C-PVC -osille.

Oletko
ammattilainen?

Olitpa sitten pienyrittäjä tai iso urakoitsija, löydät laajasta PVC-osien valikoimastamme kaiken tarvittavan niin isoihin kuin pieniinkin putkitusprojekteihin. Maahantuojana voimme tarjota kilpailukykyiset hinnat ja suuren varastomme ansiosta pystymme toimittamaan tilaukset nopeasti perille haluttuun toimitusosoitteeseen.

Meiltä saat henkilökohtaista palvelua - ota yhteyttä niin teemme juuri sinulle sopivan tarjouksen.

Yhteydenotto