Uima-altaan pumput

Uima-allaspumpun eli kiertovesipumpun tehtävä on kierrättää allasvettä. Pumppu imee vettä altaan pintaventtiilistä ja/tai pohjakaivosta. Useimmat uima-allaspumput on varustettu sisäänrakennetulla karkeasuodattimella, jossa on erillinen sihtikori lehtiä ja muita isompia roskia varten. Vesi jatkaa pumpusta suodattimeen ja sieltä edelleen mahdollis...

Uima-allaspumpun eli kiertovesipumpun tehtävä on kierrättää allasvettä. Pumppu imee vettä altaan pintaventtiilistä ja/tai pohjakaivosta. Useimmat uima-allaspumput on varustettu sisäänrakennetulla karkeasuodattimella, jossa on erillinen sihtikori lehtiä ja muita isompia roskia varten. Vesi jatkaa pumpusta suodattimeen ja sieltä edelleen mahdollisten muiden laitteiden kuten UV-laitteen, sähkölämmittimen, lämmönvaihtimen tai lämpöpumpun kautta takaisin altaaseen.

Suodatinpumpun paras sijoituspaikka on vedenpinnan alapuolella esim. kellarissa. Näin varmistetaan että imuputkessa on vettä myös pumpun ollessa pysähdyksissä ja uudelleenkäynnistys on vaivatonta. Yleisemmin pumppu asennetaan kuitenkin vedenpinnan yläpuolelle. Jos pumpun nostokorkeus on yli metrin ja imuputken pituus yli 10 metriä niin suosittelemme takaiskuventtiilin asentamista imulinjaan pumpun jouhevan käynnistyksen varmistamiseksi.

lisää

Uima-altaan pumput  9 tuotetta

Näytetään 1 - 9 / 9 tuotteesta
Näytetään 1 - 9 / 9 tuotteesta