Uima-altaan lämpöpumppu Hydro-Pro 7 kW

685149

Uusi tuote

Huom: alle kymmenen varastossa!

1 100,00€

Uima-altaan ilmalämpöpumppu alle 25 m³ altaille.

Ilmalämpöpumppua käyttämällä uimakautta voi helposti pidentää sen molemmista päistä ja kesäaikaankin voit varmistua uivasi aina juuri sopivan lämpimässä vedessä. Helppokäyttöinen, tehokas ja ympäristöystävällinen uima-altaan ilmalämpöpumppu Hydro-Pro 7kW soveltuu erinomaisesti ulkouima-altaan lämmitykseen.

Laitteen sisään asennettu automatiikka eli virtaustunnistin, termostaatti, kello ja ylikuumenemissuoja huolehtivat altaasi lämmityksestä. Ohjauspaneelista asetetaan haluttu lämpötila ja laite pyrkii lämmittämään veden asetusarvoonsa, allasveden lämpötila näkyy näytöllä. Laitteessa on vakiona ajastuskello. Kytketytä vain laitteen sähköjohto, lue suomenkieliset käyttöohjeet ja ala nauttia lämpimästä allasvedestäsi!

Ilmalämpöpumppu kytketään hiekkasuodattimen jälkeen altaaseen palaavaan vesilinjaan. Pumpun kotelo on valmistettu kestävästä ABS-muovista ja on väriltään tyylikkään musta, lämmönvaihdin on valmistettu titaanista. Laite on hiljainen ja käyttää ympäristöystävällistä R410A kaasua.

Suositeltu altaan maksimikoko tälle ilmalämpöpumpulle on 25 m³. Huomaathan, että uima-allasveden virtausnopeuden tulee olla vähintään 6 m³/h, jotta lämpöpumppu toimii vaaditulla tasolla.

Tekniset tiedot löydät pdf-liitteestä sivun vasemman laidan 'Lataa'-välilehdeltä.

Suosittelemme myös