R-Kloori (raekloori)

Uusi tuote

10,00€

Raekloori uima-altaan shokkiklooraukseen.

R-kloori eli raekloori / shokkikloori / pikakloori sopii nopeasti liukenevana hyvin uima-altaan shokkiklooraukseen eli tehoklooraukseen. R-kloorin aktiiviklooripitoisuus on n. 60 %. Raeklooria käytetään yleisesti yksityisaltaissa.

Shokkiklooraus tulee suorittaa raeklooria käyttäen aina silloin, kun allas täytetään ensi kertaa vedellä ja myös silloin, jos veden lämpötila nousee korkeaksi tai jos altaassa käy tavallista enemmän uimareita. Shokkiklooraus pitää tehdä aina, kun uima-altaan vesi on muuttunut sameaksi.

Käytä R-Klooria turvallisesti. Lue aina etiketti ja valmistetiedot ennen käyttöä.

Pakkauskoot

1 kg
5 kg
10 kg

Toimitustapa

R-kloori toimitetaan aina suoraan annettuun toimitusosoitteeseen Postin rahtipalvelua käyttämällä. Useimmat kemikaalit luokitellaan kuljetuksessa vaarallisiksi aineiksi, joten niitä ei voida toimittaa normaalina postipakettina tai Postin palvelupisteeseen noudettaviksi.

Voit halutessasi antaa ostoskorisivun lisätietokohdassa luvan jättää tilaus esim. pihaan (tuotteiden jättäminen asiakkaan omalla vastuulla). Muussa tapauksessa jakelija ottaa yhteyttä puhelimitse toimitusajankohdan sopimiseksi.

Käyttöturvatiedote

Lataa R-Kloorin käyttöturvatiedote vasemman laidan 'Lataa'-välilehdeltä.

Peruskemikaali Kyllä

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita: