Leväntuho

Uusi tuote

11,00€

Levänpoistoaine poistaa mikro-organismeja ja bakteereita sekä sieniä ja levää.

Uima-altaaseen saattaa muodostua levää etenkin lämpimällä ilmalla. Jo muodostunutta levää voidaan tuhota ja sen muodostumista voidaan ennaltaehkäistä käyttämällä leväntuhoainetta. Uima-altaan levänpoisto on tärkeä toimenpide veden puhtauden säilyttämiseksi. Altaaseen muodostuneen levän selkein tuntomerkki on yleensä vihertävä vesi.

Leväntuho eli levänpoisto on erityisesti mikro-organismeja ja bakteereita sekä sieniä ja levää vastaan kehitetty uima-allaskemikaali. Leväntuho on matalavaahtoinen, hajuton ja ohjeen mukaan käytettynä vaaraton iholle ja silmille. Ei aiheuta putkistojen ruostumista. Voidaan käyttää kaikkien vedenkäsittelyssä käytettyjen kemikaalien kanssa.

Käyttöohje

Veteen jossa on näkyvää levää 2 litraa 100 kuutiota kohden. Jatkuvana viikottaisena ennaltaehkäisynä n. 0,5 litraa 100 kuutiota kohden.

Käytä Leväntuhoa turvallisesti. Lue aina etiketti ja valmistetiedot ennen käyttöä.

Pakkauskoot

1 ltr
5 ltr
10 ltr

Toimitustapa

Leväntuho toimitetaan aina suoraan annettuun toimitusosoitteeseen Postin rahtipalvelua käyttämällä. Kemikaaleja ei voida toimittaa normaalina postipakettina tai Postin palvelupisteeseen noudettaviksi.

Käyttöturvatiedote

Lataa Leväntuhon käyttöturvatiedote vasemman laidan 'Lataa'-välilehdeltä.

Peruskemikaali Kyllä

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita: