Uima-altaan automaatti-imuri TigerShark QC

Uusi tuote

Täysautomaattinen robotti-imuri suurille uima-altaille.

Hayward TigerShark QC on kehittyneellä ohjauslogiikalla varustettu täysin automaattinen robotti-imuri. Noin 17 metriä pitkä sähköjohto ja 4 tuntia kestävä puhdistusohjelma takaavat, että suurikin uima-allas puhdistuu ohjelman aikana kauttaaltaan. Valittavana on myös 90 minuuttia kestävä pikaohjelma (quick clean).

Imurin ohjauslogiikka on sopeutuva eli imuri optimoi puhdistusohjelman altaan koon ja muodon mukaan. Imuri puhdistaa myös altaan seinämät. Imuri on erittäin helppokäyttöinen. Se lasketaan altaan pohjaan ja käynnistetään ohjelma - siinä kaikki! Koska imuri ei vaadi valvontaa ja se sammuttaa itsensä ohjelman loputtua, puhdistuksen voi suorittaa yöaikaan. Allasta ei tule käyttää imurin ollessa toiminnassa. Roskat kerätään imurin sisällä olevaan kasettiin, joka tyhjennetään ja huuhdotaan puhtaaksi, kun imuri on nostettu altaasta.

Imuri sopii kaikille allastyypeille. Valittavissa on kaksi eri harjasvaihtoehtoa, perinteinen tai vaahtomuovi. Perinteinen malli toimii hyvin kaikissa käyttökohteissa, mutta vaahtomuoviharjalla voidaan saada parempi lopputulos liner-altaissa.

Saatavilla on myös kätevä kuljetuskärry (optio).

Kyseessä on tilaustuote. Ota yhteyttä 020 741 2010 tai aquanova@aquanova.fi ja pyydä tarjous!