Automaattinen allastesteri Blue Connect

401010170

Uusi tuote

Huom: alle kymmenen varastossa!

450,00€

Älykäs uima-allastesteri tarkkailee uimavettäsi puolestasi vuorokauden ympäri ja lähettää  tiedot sekä hoito-ohjeet suoraan mobiililaitteeseesi.

Blue Connect –automaattinen uima-allastesteri mittaa uima-altaasi veden tärkeimmät arvot automaattisesti. Mittaustulokset lähetetään mobiililaitteeseen asennettuun Blue Connect –sovellukseen.

Jos laite havaitsee jonkin veden arvon olevan määriteltyjen rajojen ulkopuolella, saat ilmoituksen mobiililaitteeseesi sekä ohjeet siitä, miten virheellinen arvo korjataan. Näin voit olla aina varma siitä, että uima-altaasi vesi on puhdasta ja oikein desinfioitua.

Blue Connect mittaa uima-altaan vedestä seuraavat arvot:

- veden lämpötilan
- pH-arvon
- ORP/REDOX-arvon (veden hapetuskyky, muunnettavissa taulukolla suuntaa-antavasti vapaan kloorin arvoksi)
- johtokyvyn (käytetään suola-altaissa)

Laite soveltuu kaikille uima-allastyypeille ja sitä voidaan pitää altaassa myös uimisen aikana. Erillisellä BlueFit-sovitinsarjalla laite voidaan tarvittaessa (esimerkiksi peitteellä varustetuissa altaissa) asentaa myös altaan konehuoneen putkistoon.

Blue Connect -sovellus.

Helppokäyttöinen mobiililaitteeseen asennettava Blue Connect -sovellus* näyttää allasveden arvot yksinkertaisesti luettavassa muodossa. Oman uima-altaan tiedot syötetään sovellukseen. Sovellus on englanninkielinen.

Allastesterin ollessa Bluetoothin kantaman päässä (noin 10 metriä) arvot voi mitata milloin tahansa manuaalisesti. Lisäksi allastesteri lähettää arvot mobiililaitteeseesi kahdesti päivässä SigFox**-verkon kautta ja mikäli veden laadussa on poikkeamia, saat myös ohjeet poikkeaman korjaamiseen  tarvittavasta kemikaalista ja sen annostuksesta.

Lisävarusteena saatavalla Blue Extender-laitteella voit liittää testerin myös suoraan kotisi Wi-Fi-verkkoon, jos allas ei ole SigFox-verkon piirissä. Tällöin testerin mittaamat arvot välitetään Wi-Fi -verkon kautta pilveen ja sieltä edelleen mobiililaitteeseen.

Laitteen mitta-anturi tulee kalibroida pH4 ja pH7 nesteillä 1-2 kertaa uimakauden aikana. Sovellus ilmoittaa kalibrointitarpeen. Laite toimii paristoilla, jotka tulee vaihtaa noin kahden vuoden välein. Samalla tulee vaihtaa laitteen mitta-anturi.

Laitteella ja sen mitta-anturilla on 24 kk takuu, laitteen paristolla 12 kk takuu. Myyntipakkaus sisältää suomenkielisen käyttöohjeen sekä itse laitteelle että sovellukselle.

* Laitevaatimukset mobiililaitteelle: vähintään Android 4.3 tai iOS 9.0 sekä 4.0 Bluetooth sekä Internet-yhteys.

** SigFox on IoT (Internet of Things) -verkko. Mikäli haluat laitteen lähettävän tietoja mobiililaitteeseesi SigFox-verkon kautta, altaasi tulee olla verkon peittoalueella. Osoitteesta http://www.sigfox.com/coverage voit tarkistaa verkon kattavuuden. Ilman SigFox-yhteyttä laitetta voidaan käyttää Bluetoothin kautta tai voit liittää sen kotisi Wi-Fi-verkkoon Blue Extender -lisälaitteen avulla.

Tekniset tiedot

- Mitat: 253 mm x 96 mm, paino: 714 g
- Suojausluokka: IPX-8
- Anturit ja mittaustarkkuus:
   - pH: Mittausalue: 0 – 14 | tarkkuus: ± 0,1 | Erotuskyky: 0,1
   - Veden lämpötila: Mittausalue: 5 - 50°C | tarkkuus: ± 0,2°C | Erotuskyky 0,1° C
   - Redox/ORP: Mittausalue: 0 - 999 mV | tarkkuus: ± 20mV | erotuskyky 1mV
   - Johtokyky: Mittausalue: 250 - 15.000 μS/cm | tarkkuus: ± 10 % | erotuskyky 1uS/cm
- Datayhteydet: Sigfox®, Bluetooth Low Energy® (BLE)
- Virtalähde: 1 litiumparisto, nimellinen jännite: 3,6 V
- Mobiililaitteen käyttöjärjestelmä: iOS, Android™ (4.0 Bluetooth®, Android™ 4.3 ja iOS 9.0)
- Sovelluksen kielivaihtoehdot: englanti, ranska, espanja, hollanti, saksa, italia, portugali.

Suosittelemme myös