PVC- puhdistusaine Griffon

Uusi tuote

23,90€

Osien puhdistukseen ennen liimausta.

Griffon-puhdistusaineella puhdistetaan PVC, C-PVC ja ABS-putket ja -osat ennen liimausta. Puhdistusaine poistaa lian ja erityisesti rasvan ja takaa pitävän kiinnityksen. Puhdistusaine soveltuu myös liimajäämien poistoon sekä siveltimien ja muiden työvälineiden puhdistukseen.

Käyttöohje

Kaada puhdistusainetta puhtaaseen liinaan. Puhdista liimattavat pinnat ja anna niiden kuivua täysin. Poista tiivistynyt neste puhtaalla liinalla. Käytä puhdistusainetta vain tilassa, jossa on hyvä ilmanvaihto.

Käyttöturvatiedote

Lataa Griffon-puhdistusaineen käyttöturvatiedote vasemman laidan Lataa-välilehdeltä.

Toimitustapa

Puhdistusainetta sisältävä tilaus toimitetaan aina Postin rahtipalvelulla annettuun toimitusosoitteeseen pakkauksen koosta riippumatta. Puhdistusaine luokitellaan rahdituksessa vaaralliseksi aineeksi, joten sitä ei voida toimittaa normaalina postipakettina tai Postin palvelupisteeseen noudettaviksi.

Voit halutessasi antaa ostoskorisivun lisätietokohdassa luvan jättää tilaus esim. pihaan (tuotteiden jättäminen asiakkaan omalla vastuulla). Muussa tapauksessa jakelija ottaa yhteyttä puhelimitse toimitusajankohdan sopimiseksi.

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita: