• Tällä hetkellä eiole uusia tuotteita.

automaattinen-allasimuri-blue-storm.jpg

Puhdista altaasi automaattisesti!

Automaattinen allasimuri Pentair Blue Storm puhdistaa uima-altaan pohjan täysin automaattisesti. Imuri liitetään ohjauskeskukseen, keskus pistorasiaan ja kytketään virta - siinä kaikki! Imurin 12 metriä pitkä virtakaapeli antaa imurille ulottuvuutta suurempienkin altaiden puhdistukseen (puhdistettavan altaan maksimikoko 10 x 5 m).

TUTUSTU!

Tutustu Outlet-valikoimaamme

Verkkokauppamme Outlet-osiosta löydät edulliseen hintaan tuote-erien viimeiset kappaleet, valikoimasta poistuvat tuotteet, esittelykappaleet ja erikoisalennetut tuotteet. Hinnat voimassa myös myymälässämme välimyyntivarauksin.

TUTUSTU VALIKOIMAAN!

 • Aqua Nova

  Verkkosivut

 • Tutki käyttövetesi laatu

  Vesianalyysi

  Tutki käyttövetesi laatu

 • Keraamiset altaat

  Luksusta sinunkin kotiisi

 • Aqua Novan verkkokauppa

  Tervetuloa Aqua Novan verkkokauppaan! Verkkokaupastamme löydät kaikki uima-altaasi hoitoon tarvittavat kemikaalit, välineet ja laitteistot. Uima-allastuotteiden lisäksi saat verkkokaupastamme myös mm. juomavedenkäsittelyn patruunasuodattimet, UV-lamput, suodatusmassat ja elvytyssuolan. Laajasta PVC-osavalikoimastamme löydät kaikki tarpeelliset putkitusosat niin yksityis- kuin ammattikäyttöön.

  Panostamme laadun lisäksi nopeaan palveluun - verkkokaupasta tehdyt tilaukset käsitellään ja lähetetään asiakkaalle normaalisti jo tilausta seuraavana arkipäivänä! Toki voit valita toimitustavaksi myös noudon Turun myymälästämme. Osta vain haluamasi tuotteet verkkokaupasta ja tule käymään liikkeessämme saatuasi vahvistuksen tilauksen käsittelystä. Saat tarvitsemasi tuotteet nopeasti ja kätevästi ilman jonotusta.

  Verkkokauppamme tuotevalikoimassa on vain osa edustamistamme tuotteista. Meiltä saat myös uima-altaat, uima-altaiden peitteet ja katteet, julkisten kohteiden uimavedenkäsittelykemikaalit ja -tarvikkeet ja paljon muuta. Juomaveden ja teollisuuden tarvitseman veden käsittelyyn tarjoamme käänteisosmoosilaitteet, erilaiset suodatinjärjestelmät ja asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöidyt kokonaisuudet.

  YHTEYSTIEDOT
  Aqua Nova Oy
  Riimukatu 4, 20380 Turku
  Puh. 020 741 2010
  aquanova@aquanova.fi | www.aquanova.fi

  Nopeat
  toimitukset

  Ystävällinen
  asiakaspalvelu

  Korkealaatuiset
  tuotteet ja palvelut