Teräsaltaat

Steelpool-teräsallas on kustannustehokkain allasvalinta julkisiin kohteisiin, kuten uimahalleihin, kylpylöihin ja hotelleihin. Uudiskohteiden lisäksi se on paras vaihtoehto myös uima-altaan saneeraamiseen, sillä vanha korjausta vaativa betoniallas on mahdollista päällystää teräsaltaalla.

Teräksisen uima-altaan koko- ja muotorajoitusten lähes täydellinen puuttuminen antaa monipuoliset mahdollisuudet julkisten kohteiden uima-allasosastojen, terapia-altaiden tai koristealtaiden suunnitteluun. Teräksinen uima-allas voidaan toteuttaa kiinteällä yhteistyöllä arkkitehdin, asiakkaan ja altaan toimittajan kesken. Tällä taataan uima-altaan täydellinen sopivuus ympäristöönsä sekä teknisesti että esteettisesti. Allas soveltuu sekä sisä- että ulkokäyttöön.

Teräs on hygieenisin, ekologisin ja edullisin allasmateriaali uimahallin koko elinkaaren aikana.

Teräsaltaan elinkaari on pitkä. Teräs on materiaalina erittäin hyvin kulutusta kestävä, vanhimmat teräsaltaat ovat olleet käytössä yli 50 vuotta.  Kun allas lopulta poistetaan käytöstä, sen materiaali voidaan kierrättää täysin.

Teräsallas on nopea asentaa ja se saadaan myös käyttöön nopeasti, sillä allas voidaan täyttää heti asennuksen jälkeen. Saumaton rakenne ei myöskään vuoda, joten altaan ympäristö ei altistu vesivahingoille.

Teräsaltaan huoltokulut sen elinkaaren aikana ovat ylivoimaisesti edullisemmat verrattuna perinteiseen laatta-altaaseen. Saumattoman rakenteen vuoksialtaassa ei ole kohtia, joihin lika kertyisi eikä suotuisia kasvupaikkoja erilaisille bakteereille. Tämä mahdollistaa kemikaalien vähäisemmän käytön ja nopeuttaa puhdistusta.

Saatavana on myös teräksisiä pore- ja kylmäaltaita.

Aqua Nova on toimittanut Espoon sairaalan terapia-altaan nostopohjalla, Muuramen uimahallin teräsaltaan, TAYS:in teräsaltaan ja suuren Varsinais-Suomessa sijaitsevan yksityiskohteen teräsaltaan.

Maailmanlaajuisesti Steelpool-teräsaltaita on toimitettu kymmeniin julkisiin ja yksityiskohteisiin.

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!