Allasnostimet

Allasnostimet mahdollistavat liikuntarajoitteisen henkilön helpon ja turvallisen pääsyn uima-altaaseen ja pois altaasta.

iSwim ja iSwim2 -allasnostimet on määritelty lääketieteellisiksi laitteiksi direktiivin 2007/47/EC artiklan 2, kappaleen 1), kirjaimen A ensimmäisen alakohdan mukaan. Molemmat mallit on varustettu runsailla turvavarusteilla, kuten takapyörien jarru, turvavyö ja hätä seis -kytkin. Käyttövirtansa laitteet saavat ladattavasta akusta.

Poolpod on erittäin kehittynyt henkilökohtainen allasnostin, joka mahdollistaa liikuntarajoitteisen henkilön siirtymisen altaaseen ja pois altaasta jopa ilman avustajaa.

 

 

 

iSwim

iSwim-allasnostimen lasku-nosto -syklissä nostettava henkilö avustetaan nostimen tuoliin ja avustaja työntää nostimen paikalleen altaan reunalle. Jarrujen ja kallistuksenestosuojan aktivoinnin jälkeen altaaseen laskeminen aloitetaan yksinkertaisesti yhtä nappia painamalla. Henkilön nostaminen altaasta toteutetaan käänteisessä järjestyksessä.

Akku kestää yhdellä latauksella noin 50 lasku-nosto -sykliä.

Esite iSwim

 

iSwim2

iSwim2-mallin nostovarsi liikkuu perusmallista poiketen myös sivuttaissuunnassa, jolloin liikuntarajoitteinen henkilö pääsee helposti ja turvallisesti altaaseen ja pois altaasta myös itsenäisesti. Nostettava henkilö voi siirtyä nostimen istuimelle pyörätuolistaan itse.

Nostinta ohjataan istuimen yhteydessä olevalla kaukosäätimellä joko nostimen käyttäjän tai avustajan toimesta. Nostimen runkoon sijoitetut ohjainpainikkeet ja hätä seis -kytkin mahdollistavat avustajan puuttumisen nostimen käyttöön mahdollisessa hätätilanteessa.

Akku kestää yhdellä latauksella noin 30 lasku-nosto -sykliä.

Esite iSwim2

Poolpod

Poolpod on hienostunut ja erittäin kehittynyt ratkaisu uima-allasnostimeksi. Alunperin vuoden 2012 paralympialaisia varten kehitetty nostin on kompakti, helppo jälkiasentaa ja mahdollistaa liikuntarajoitteisen asiakkaan turvallisen laskeutumisen altaaseen jopa ilman avustajaa.

Poolpod on akkukäyttöinen, akun kesto yhdellä latauksella jopa 50 käyttökertaa. Lisävarusteena saatavana Aqua Tilt-pyörätuoli.

Koko 150x80x120 cm, paino 250 kg.

Poolpod-allasnostimen esittelyvideo.

Nostopohjat

Aqua Level-allasnostimet asennetaan pääsääntöisesti uudiskohteisiin tai mahdollisuuksien mukaan saneerattaviin altaisiin. Allasnostin mahdollistaa käyttäjän altaaseen menon ja sieltä poistumisen itsenäisesti esimerkiksi pyörätuolia käyttäen, jolloin avustajaa ei tarvita.

Nostopohjien käyttökohteina ovat sairaaloiden, hoitokotien, koulujen ja uimahallien monitoimi- ja terapiaaltaat, joissa halutaan helpottaa liikuntarajoitteisten henkilöiden altaaseen menoa.

Allasnostin on toiminnaltaan sähkömekaaninen ja sen käyttö tapahtuu kiinteillä ohjainpainikkeilla tai radio-ohjatulla kaukosäätimellä.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!