Asennus ja huolto

Laadukkaatkin laitteet tarvitsevat huoltoa toimiakseen virheettömästi ja tehokkaasti. Me huollamme kaikki vedenkäsittelyyn ja uima-allasjärjestelmiin liittyvät laitteet ja järjestelmät kaikissa julkisissa kohteissa ja teollisuudessa. Huoltopalvelumme avulla varmistut, että laitteistot toimivat koko elinkaarensa ajan suunnitellulla tavalla. Yleisimmät varaosat ja tarvikkeet löytyvät suoraan varastostamme.

Tarjoamme mahdollisuuden myös huoltopalvelusopimukseen. Tekemällä sopimuksen varmistut siitä, että uima-allas tai vedenkäsittelylaitteistosi on aina toimintavarma ja asianmukaisesti huollettu.

Uima-allashuolto

Uima-altaiden huolto- ja asennuspalvelu suorittaa uima-altaiden ja uima-allaslaitteiden asennukset, määräaikaishuollot ja viankorjaukset sekä uusiin että saneerattaviin kohteisiin. Huollon piiriin kuuluvat julkisen sektorin kohteet kuten uimahallit ja kylpylät sekä myös yksityiskohteet.

Toteutamme myös uimahallien hiekanvaihdot.

Vedenkäsittelylaitteiden huolto

Aqua Novan vedenkäsittelylaitteiden huolto- ja asennuspalveluihin kuuluvat muun muassa Siatan ja Autotrollin venttiilikoneistojen huolto ja varaosat, käänteisosmoosilaitteistojen huolto ja kalvojen pesu, UV-laitteiden huollot ja lamput sekä suodatinmassojen vaihdot.

Päivitämme myös vanhat vedenkäsittelyjärjestelmät nykyvaatimusten mukaiseksi. Huollamme sekä teollisuus- että yksityiskohteet.