Huolto

Vesi
- ammattimme

Laadukkaatkin laitteet tarvitsevat huoltoa toimiakseen virheettömästi ja tehokkaasti. Me huollamme kaikki vedenkäsittelyyn ja uima-allasjärjestelmiin liittyvät laitteet ja järjestelmät. Huoltopalvelumme avulla varmistut, että laitteistot toimivat koko elinkaarensa ajan suunnitellulla tavalla. Yleisimmät varaosat ja tarvikkeet löytyvät suoraan varastostamme.

Tarjoamme myös asennuspalvelun sekä huoltopalvelusopimukset, kuten uima-altaan kausihuoltosopimuksen.

Huoltopalvelumme

Uima-allashuolto

Uima-altaiden huolto- ja asennuspalvelu suorittaa uima-altaiden ja uima-allaslaitteiden asennukset, määräaikaishuollot ja viankorjaukset sekä uusiin että saneerattaviin kohteisiin. Huollon piiriin kuuluvat julkisen sektorin kohteet kuten uimahallit ja kylpylät sekä myös yksityiskohteet.

Uima-altaan kausihuolto

Tekemällä kanssamme uima-altaan kausihuoltosopimuksen varmistut siitä, että altaasi on aina parhaassa mahdollisessa kunnossa ja voit itse keskittyä  altaan käyttämiseen. Kausihuolto suoritetaan keväällä allasta käyttöön otettaessa ja syksyllä uimakauden päättyessä. Yksityiskohtainen huolto-ohjelma räätälöidään kohteen ja asiakkaan tarpeiden mukaan perusrakenteen ollessa seuraava: 

Uima-altaan keväthuolto

- Altaan imurointi ja puhdistus
- Vesitäyttö asiakkaan toimesta huoltokäynnin jälkeen tai vaihtoehtoisesti keväthuolto vesitäyttöineen Aqua Novan valvomana
- Allaslaitteiston kunnon tarkistus ja käyttöönotto
- Altaan shokkiklooraus ja kemikalointi
- Laitteiston vikakorjaus tarvittaessa 

Uima-altaan syyshuolto

- Altaan tyhjennys
- Allaslaitteiston kunnon tarkistus ja tyhjennys
- Laitteiston vikakorjaukset tarvittaessa

Vedenkäsittelylaitteiden huolto

Aqua Novan vedenkäsittelylaitteiden huolto- ja asennuspalveluihin kuuluvat muun muassa Siatan ja Autotrollin venttiilikoneistojen huolto ja varaosat, käänteisosmoosilaitteistojen huolto ja kalvojen pesu, UV-laitteiden huollot ja lamput (BestUV, Sterilight), suodatinmassojen vaihdot sekä vanhojen vedenkäsittelyjärjestelmien päivittäminen nykyvaatimusten mukaiseksi. Huollamme sekä teollisuus- että yksityiskohteet.

Huollamme lisäksi kaikki Orwa-merkkiset kaivovesisuodattimet. Meiltä saat kyseisiin suodattimiin suodatusmassat ja varaosat sekä tukea käyttöön ja mahdollisiin ongelmatilanteisiin.

Ota yhteyttä!

Jos uima-altaasi tai vedenkäsittelyjärjestelmäsi vaatii huoltoa, voit ottaa meihin yhteyttä allaolevalla lomakkeella ja tietysti myös puhelimitse 020 741 2010.

Lomaketta käyttäessäsi kerro kohteen sijainti ja lyhyesti huoltotarpeesta, niin huoltohenkilöstömme on sinuun yhteydessä.

Huoltolomake