Vedenpehmentimien ja vaihtomassojen alennusmyynti

Vedenpehmentimien ja vaihtomassojen alennusmyynti

Syystarjouksena 15.11.2017 saakka kotitalouskäyttöön soveltuvista pehmennys- sekä pehmennys/humuksenpoisto -vedensuodattimista -10% ovh-hinnoista!

Tarjous koskee seuraavia suodatinmalleja ja -kokoja:

  • Aqua Cabin 10" x 35" pehmennin
  • Aqua Cabin 10" x 35" pehmennys/humuksenpoisto
  • Aqua Pehmennin 10" x 44"
  • Aqua Pehmennin 10" x 54"
  • Aqua Pehmennys/humuksenpoisto 10" x 44"
  • Aqua Pehmennys/humuksenpoisto 10" x 54"

Suodatimen koko määritellään aina vesianalyysin tulosten sekä kohteen vaatimusten mukaan. Jos et ole vielä teettänyt vesianalyysiä, voit tilata analyysipakkauksen helposti kotiisi tästä linkistä. Täytä vain näytepullo ja näytelähete ja postita näyte ilmaiseksi laboratorioon. Vesianalyysin tulokset toimitetaan kotiisi noin kahden viikon kuluessa. Mikäli analyysi valmistuu vasta suodatintarjouksen päätyttyä ei hätää - myönnämme alennuksen myös siinä tapauksessa, jos analyysi on lähetetty laboratorioon ennen 15.11. !

Jos sinulla on jo teetetty vesianalyysi niin ota yhteyttä 020 741 2010 ja pyydä tarjous!

Onko massanvaihto ajankohtainen?

Vedenpehmentimien sekä pehmennys/humuksenpoistosuodattimien vaihtomassapakkaukset nyt -10% 15.11.2017 saakka! Alennus voimassa vain VERKKOKAUPASSAMME. Valitse vain suodattimesi tyyppi ja koko ja me toimitamme sinulle juuri oikean määrän massaa/massoja.

Vedenpehmentimen suodatusmassa tulee vaihtaa normaalikäytössä 5-10 vuoden välein. Vaihtoväliin vaikuttaa raakaveden laatu, kulutus sekä massan elvytystaajuus. Jos vaikuttaa siltä, että massa ei elvytyksestä huolimatta puhdista vettä odotetulla tavalla, tulee massa vaihtaa.

Tarvittavan suodatusmassan määrä riippuu pehmentimen koosta. Sama suodatusmassa sopii kaikkiin vedenpehmentimiin valmistajasta riippumatta.

Mikäli olet hankkinut vedenpehmentimen Aqua Novalta, pehmentimesi koko ilmenee suodatinsäiliön kyljessä olevasta tyyppikilvestä (esimerkiksi 10" x 54"). Jos pehmennin on hankittu eri valmistajalta, eikä sen koko ole tiedossa, ota yhteyttä meihin puhelimitse 020 741 2010 ja autamme asian selvittämisessä.

Muistathan, että meiltä saat myös massojen elvytyksessä käytettävän elvytyssuolan.