Rahoitusta hankinnoillesi!

Rahoitusta hankinnoillesi!

Tarvitsetko uima-allas tai vedenkäsittelylaitehankinnallesi rahoitusta? Nyt voit hakea rahoitusta 350€ - 40 000€ summalle.

Joustavasti maksuaikaa

Rahoitusta haet helposti verkosta haluamallesi tuotteelle tai palvelulle ajankohdasta riippumatta yksin. Luoton voi maksaa takaisin aikaisemmin, rahoituksessa on kiinteä korko eikä se vaadi vakuuksia tai takaajia.  Hyväksytyn luottopäätöksen saatuasi voit allekirjoittaa sopimuksen vaivattomasti verkkopankkitunnuksilla. Voit hakea rahoitusta jo ennen yhteydenottoa myyjään eikä hakemuksen täyttäminen vielä edellytä ostamista.

Helppo ja yksinkertainen

- Luottokortiton kertaluotto
- Lainasumma 350 €- 40 000 €
- Luottoaika jopa 7 vuotta
- Ei vakuuksia tai takaajia
- Laskutus kuukausittain tasaerissä
- Lainan voi halutessaan maksaa takaisin aikaisemmin

Rahoituksen hakeminen

Sähköinen rahoitushakemus. Tunnistautumista varten tarvitset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen. Muista lopuksi allekirjoittaa alustava rahoitussopimus sähköisesti.

Valitse haluamasi ostosumma. Hae rahoitusta arviolta suuremmalle summalle, jotta se kattaa koko hankintahinnan. Lopullinen rahoitettava summa on myyjän kaupanteon yhteydessä vahvistama kauppasumma. Ostosummaa napauttamalla siirryt palveluntarjoajan sivustolle. Sivu avautuu uuteen selainikkunaan.

Rahoitus on tarkoitettu kuluttaja-asiakkaille.

Rahoitushakemukseen pääset tästä >>

Palvelun tarjoaa Santander Consumer Finance Oy, Risto Rytin tie 33, 00570 Helsinki

 

Haluatko lisätietoja?

Mikäli sinulla on kysymyksiä rahoitukseen liittyen, voit jättää yhteystietosi alla olevalla lomakkeella ja otamme sinuun yhteyttä!

Yhteydenotto