Aqua Nova Oy ja Suomen Allaslaite Oy yhdistyvät 1.2.2022 Pool4You -nimiseksi yritykseksi

Aqua Nova Oy ja Suomen Allaslaite Oy yhdistyvät 1.2.2022 Pool4You -nimiseksi yritykseksi

Synergiasta syntyy toimija, joka hallitsee suvereenisti niin uimahallien, kylpylöiden, hotellien, palvelutalojen, kuntoutuslaitosten kuin kotipihojen altaat ja uimavesien käsittelyjärjestelmät. Pool4You -ammattitaito kumpuaa molempien yritysten pitkästä ja kunniakkaasta historiasta. Lähes 40-vuoden kokemuksella olemme suunnitelleet ja toteuttaneet satoja allas- ja vedenkäsittelyprojekteja Suomessa ja ulkomailla.

Pool4You -allas on helppo hankkia ja hoitaa. Ja kun teet räätälöidyn sopimuksen kausihuollosta, altaasi pysyy aina parhaassa käyttökunnossa. Kauttamme hoituvat myös lupahakemukset, maansiirto- ja rakennustekniset kartoitukset ja työt, altaan asennus, käyttöönotto ja seikkaperäinen opastus.

Valikoimastamme löydät unelmiesi uima-altaan, sellaisen joka ilahduttaa kaikkia ikäpolvia, vilvoittaa helteillä ja lumoaa tummina, tähtikirkkaina öinä.

Toimintaperiaatteemme on yksinkertainen: kokonaisvaltaista laatua luotettavasti, vastuullisesti ja helposti.

Myymme paketteja, jotka sisältävät suunnittelun, toteutuksen, huollon, opastuksen ja kulunvalvonnan.

Kanssamme on helppo asioida. Vaikka kyseessä olisi vaikeaselkoinen tekninen asia, puhumme ihmisen kieltä.

Pidämme sanamme ja hoidamme sovitun. Emmekä jätä ketään yksin, vaan koulutamme laitteistojen käyttäjät ja huollamme räätälöidysti uimaveden käsittelyyn liittyvät laiteet ja järjestelmät.

Pool4You-tuotteistoomme kuuluu kaikki nautinnolliseen vesielämykseen liittyvä: altaat ja allasvarusteet, elämyssuihkut ja höyrysaunat, liukumäet ja kilpailutason varusteet, puku- ja märkätilat, huolto ja hoito, vedenkäsittely ja -puhdistus sekä energiatehokkuuden valvonta.

Verkkokaupastamme tulet jatkossakin saamaan kattavan valikoiman uima-allastuotteita ja valikoimaa myös laajennetaan jatkossa.

Water4You puolestaan tekee kaikesta vedestä juomakelpoista.

Palveluksessasi.

Vesa Ojanen
Toimitusjohtaja
+358 40 023 8184